Online Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

Slm beyler malum okul bitti sayılır yaz tatili başladı sayılır oynayacak online oyun lazım. aradığım özellikler gelişmiş bi pet sistemi pet benlen combata gircek kasacak lvl alcak güzel pvp yapılabilen karekterler arası çok uçuk olmayan güzel efekli vs. oyun arıyorum mümkünse sizin oynadığınız veya halen oynadığınız bir oyun arıyorum yabancı veya yerli yabancı olsa bile içinde türkü bol olan.

önceden oynadığım oyunlar knight , hero online , metin2, karahan bir iki tane daha var ismi aklımda olmayan

önerilerinizi bekliyorum

edit:para ödeme konusunda hala düşünüyorum max bi oyuna 50 tl çıkar benden

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

açılan zilyon tane konu var online oyun hakkında ayrıntılı tavsiyeler bulabilirsin.

oyuna para ödeyip ödemeyeceğini de yazmamışsın fakat oynadığın oyunların hepsinin bedava olduğuna bakarsak şu an grafik oyuncu kitlesi ve hikaye bakımından en kalitelisini:lord of the rings online ı öneririm.ayrıca türk nüfusu artmakta ve bu kötü manada değil.oyunun sitem gereksinimi yüksek ve 13 gb a yakın olması bir yere kadar bir ortam yaratıyor.zamanım olsa keşke bi adam gibi gezmek isterdim ortadünyayı.ayrıca warner bros satın aldı oyunu.filmdeki map daha tamamlanmadı.ayrıntılı ve kaliteli bir biçimde film ve kitaptaki ortamın aynısı yaratılmak üzere.devam ettirirlerse çok hoş olacak....eskiden ücretliydi fakat artık bedava.elbette her oyundaki gibi hakkıyla oynamak istiyorsan elini cebine atmak zorunda kalabilirsin...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

_karantina_ bunu yazdı:
    -----------------------------

açılan zilyon tane konu var online oyun hakkında ayrıntılı tavsiyeler bulabilirsin.

oyuna para ödeyip ödemeyeceğini de yazmamışsın fakat oynadığın oyunların hepsinin bedava olduğuna bakarsak şu an grafik oyuncu kitlesi ve hikaye bakımından en kalitelisini:lord of the rings online ı öneririm.ayrıca türk nüfusu artmakta ve bu kötü manada değil.oyunun sitem gereksinimi yüksek ve 13 gb a yakın olması bir yere kadar bir ortam yaratıyor.zamanım olsa keşke bi adam gibi gezmek isterdim ortadünyayı.ayrıca warner bros satın aldı oyunu.filmdeki map daha tamamlanmadı.ayrıntılı ve kaliteli bir biçimde film ve kitaptaki ortamın aynısı yaratılmak üzere.devam ettirirlerse çok hoş olacak....eskiden ücretliydi fakat artık bedava.elbette her oyundaki gibi hakkıyla oynamak istiyorsan elini cebine atmak zorunda kalabilirsin...

para konusunu ekledim hoca lotr onlineyi düşündüm hocam ama indiriken yarıda vazgeçtim :D

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Neden Online ?

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

çok gereksiz oyunlar. beyninizi sulandırıyosunuz lan bu boktan knight ve türevleri oyunlarla.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek
    Gel İkariam'a ;)

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

BrighStar bunu yazdı:
    Gel İkariam'a ;)

3 yıldır ikariamdayım artık baydı alacak olana satacam hesabı :)

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

öde parasını mis gibi başla wow una hayatı yaşa yaşat

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

seafight oyna iyidir:)

ama oyunu takip etmek çok zor sürekli yenileniyor yeni özellikler geliyor. anlıycan sürekli güncellenen ve gelişen bir oyun :|

www.seafight.com

Ha Ha!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:

BrighStar bunu yazdı:
    Gel İkariam'a ;)

satmak mı :D kim alır ben kingsage oynuyordum 1,5 yıldır oynamıyorum hesabım 1,300 milyondaydı ve sildim sıkmıştı die kim alır.

bence kasma sil gitsin emek memek demeden sil gitsin ben hesabımı silerken çok rahatlamıştım üstüm den yük kalkmıştı...İkariam da daha zor üzüm müzüm basıyosun işçiler şarap içsin die ipneler içmeden çalışmıyor fena oyun :))

🥒
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek
    tahref156 bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

BrighStar bunu yazdı:
    Gel İkariam'a ;)

satmak mı :D kim alır ben kingsage oynuyordum 1,5 yıldır oynamıyorum hesabım 1,300 milyondaydı ve sildim sıkmıştı die kim alır.

bence kasma sil gitsin emek memek demeden sil gitsin ben hesabımı silerken çok rahatlamıştım üstüm den yük kalkmıştı...İkariam da daha zor üzüm müzüm basıyosun işçiler şarap içsin die ipneler içmeden çalışmıyor fena oyun :))

tau omıkron serverlerinde oynuorm ben ordu calısıorm çiftçilikle alakam yk vala :D mesgale oluyor bana guzel oyun :)

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
Toplam Hit: 3877 Toplam Mesaj: 31