Online Oyun Scripti Kodlaycak Arkadaş // Satılık Bilenler?
-
hocam kendi yazdığım bi futbol menajer oyunu var ama java falan değil asp.. bir de age of tarzı bi strateji oyunu yazıyorum şu an.. O da desktop programı şekilde çalışacak, böyle oyunlar ilgini çekerse görüşelim
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Yahu zaten bunların kuralları opensource bulunmaz mı ki ?
Yani bir allahın kulu Java da ya da ActionScriptte yazıp yayınlamıştır.
Editlersin biter.
Sonra da çağırırsın beni 1000YTL yi birlikte yeriz :|
Fikir bu olmalı :P
-----------------------------hocam parayı yeriz yemesine de , yardımcı ol editleyelim.Hatta dibine kadar yardımcı olursan al tek başına ye :)
alp bunu yazdı:
-----------------------------hocam kendi yazdığım bi futbol menajer oyunu var ama java falan değil asp.. bir de age of tarzı bi strateji oyunu yazıyorum şu an.. O da desktop programı şekilde çalışacak, böyle oyunlar ilgini çekerse görüşelim
-----------------------------okadar oyun yazıyorsun , bu istediklerimi de yazabilirsin bence :)
görüşelim ama.
-
konu aktiftir :(
-
hojam sana tek kelime söliim kesınlıkle php forever artık tum oyunlar php ıle yazılıyor hem saglıklıda yazarsan yanı bazı seylerlede desteklersen tam olarak bılmıorm ama mıllet felaket şeyler yapıo en basıtınden savasim.xxx gıbı yada bu onlıne oynanan dıer salak oyunlar :D herıfler mılyarları yatırıyor ogame mısal ? öle dşün Unı'Ye gecvıncede yurt dısına ufakdan onlıne bı oyun yazarsın opengl directx karışımı sonra devam ettırırsın dunyanın en sikimdirik oyunu KNIGHT ONLINE ıken her gun bır bug'u cıkar ıken oynayan sayısı adamların 5mılyon yanı bu rakam az buz deıl o yuzden sımdıden basla :D
-
endo.. programlama öğreniyorum inş. c#.net ve asp.net le yada nasıl olacaksa olur işte:)
** Bütçe 1500-2000 ytlye yükseldi.
nerelere ilan verebilirim :)
-
1500-2000
bi oyun için o kadar para mı harcıdan ?
oturur götüm terleyene kadar öğrenir kodlarım da o kadar para vermem. evlat acısı gibi koyar bana :|
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------1500-2000
bi oyun için o kadar para mı harcıdan ?
oturur götüm terleyene kadar öğrenir kodlarım da o kadar para vermem. evlat acısı gibi koyar bana :|
-----------------------------tmm 1000 ytlye yap bunu bana?
-
hocam kodlaması icin net bi fiyat söyleyemesem de, kafadan zaten 1500-2000 ytl sunuculara gidicek. kodlama haric.
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------hocam kodlaması icin net bi fiyat söyleyemesem de, kafadan zaten 1500-2000 ytl sunuculara gidicek. kodlama haric.
-----------------------------
fiko hadi yapalım kırışırız parayı :P -
DarkF4Te bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------hocam kodlaması icin net bi fiyat söyleyemesem de, kafadan zaten 1500-2000 ytl sunuculara gidicek. kodlama haric.
-----------------------------
fiko hadi yapalım kırışırız parayı :P
-----------------------------:D kasar o bizi :D ama senle aramızda yapalım böle bişi. tutturabilirsek satarız :D