Online Oyun Tavsiyeleriniz..
-
Nako19 bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
valla skyrim paralı olmasa ne güzel oynardık ama malesef :(
hocam bide yaz için wow demişsin ama bence mantıklı değil yani yeni paket gelene kadar artık pvp dönemi açıldı sadece öyle atraksiyonlara girebilirsin
hocam elder scrolls online oyunculara göre berbatmış oynayan hiçkimse beğenmemiş
kim demişse yalan söylemiş :)
-
Nako19 bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
hocam bide yaz için wow demişsin ama bence mantıklı değil yani yeni paket gelene kadar artık pvp dönemi açıldı sadece öyle atraksiyonlara girebilirsin
hocam elder scrolls online oyunculara göre berbatmış oynayan hiçkimse beğenmemiş
gostersene o oyunculari sen bana -
mRBerkay bunu yazdıNako19 bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
kim demişse yalan söylemiş :)
oynamadığım için bilmiyorum ama yurttan sağlam oyuncu arkadaşlarım var pvp si filan kötü dediler bizde araştırdık en sonunda guild wars 2 ye başladık ve bence mükemmel oyun hergün level kasmanıza gerek yok canınız sıkılınca girin oynayın.oyunun ingilizce olması nedeniyle hala türkler arasında meşhur değil.50 tane filan serveri olması lazım bayağı oyuncusu var kesinlikle öneriyorum :)
-
Huerfanos bunu yazdıNako19 bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
gostersene o oyunculari sen banavallaha hocam ben onların yalancısıyım gerçekten güzelmi bu oyun
-
hocam gw2 ye super diyorsan tes online supernova.
gel gelelim gw2 vasata yakin bi yapim. -
facebookda bravo storm yaz cıkar onu oyna.Cok güzel oyun.Counter gibi.
-
Huerfanos bunu yazdıhocam gw2 ye super diyorsan tes online supernova.
gel gelelim gw2 vasata yakin bi yapim.guild wars 2 nin neyi kötü hocam ?
-
dayz
-
Royal Revolt 2
-
GordonFreeman bunu yazdı
dayz
dayz hosuma gıttı dayz ayrı bı oyun olarak cıktımı yoksa arma 2 nın eklentısı olarakmı hala ve steam den mı ındırılıyor ?