Online Oyun Tavsiyeleriniz..
-
MikRoBiT bunu yazdıGordonFreeman bunu yazdı
dayz
dayz hosuma gıttı dayz ayrı bı oyun olarak cıktımı yoksa arma 2 nın eklentısı olarakmı hala ve steam den mı ındırılıyor ?yeni dayz mod olarak değil oyun olarak çıktı ama arma 3 motoru kullanıyor.
-
c0nverse bunu yazdıMikRoBiT bunu yazdıGordonFreeman bunu yazdı
dayz
dayz hosuma gıttı dayz ayrı bı oyun olarak cıktımı yoksa arma 2 nın eklentısı olarakmı hala ve steam den mı ındırılıyor ?yeni dayz mod olarak değil oyun olarak çıktı ama arma 3 motoru kullanıyor.
aynen hocam ayrı olarak.. oynuyosun arma ile bir baglantısı yok. steamden alıyorsun indiriyorsun.. ve oyun hala alpha versiyonunda.. betaya geçtiği zaman fiyatı artacaktır.. 3 gün önce aldım 30 dolara.. düşünüyorsan eğer şimdiden al derim.
-
http://karahan.mayngames.com/
-
GordonFreeman bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
MikRoBiT bunu yazdı
GordonFreeman bunu yazdı
dayz
dayz hosuma gıttı dayz ayrı bı oyun olarak cıktımı yoksa arma 2 nın eklentısı olarakmı hala ve steam den mı ındırılıyor ?
yeni dayz mod olarak değil oyun olarak çıktı ama arma 3 motoru kullanıyor.
aynen hocam ayrı olarak.. oynuyosun arma ile bir baglantısı yok. steamden alıyorsun indiriyorsun.. ve oyun hala alpha versiyonunda.. betaya geçtiği zaman fiyatı artacaktır.. 3 gün önce aldım 30 dolara.. düşünüyorsan eğer şimdiden al derim.
nasıl hocam oyun yazın ıyı gıdermı -
Gelin bir server açın hl oynayalım.
sonra beni banlayın tabi. -
MikRoBiT bunu yazdıGordonFreeman bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
MikRoBiT bunu yazdı
GordonFreeman bunu yazdı
dayz
dayz hosuma gıttı dayz ayrı bı oyun olarak cıktımı yoksa arma 2 nın eklentısı olarakmı hala ve steam den mı ındırılıyor ?
yeni dayz mod olarak değil oyun olarak çıktı ama arma 3 motoru kullanıyor.
nasıl hocam oyun yazın ıyı gıdermıarkadaşlarla birlikte oynuyoruz biz.. makara gidiyo çete falan kurduk.. esirlere istiklal marşını söyletiyoruz :)
GordonFreeman tarafından 31/May/14 23:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Soul and blade. Oynaya bılırsen bunu oyna superdır
aion oynadım yalnız cekılmıyo
suan tera onlıne a basladım bıraz degısık bır oyun,yanı console bakımından,yoksa skıllerı az o benı sarmıyo
bana wow gıbı lazım sogle 50 tane skıll olucak hangısını basıcagını bılemeyecen
ama soul and blade superdır
-
wot oynuyom walla ben iyi stres atıyom =)
-
far cry 2 veya 3 nasıldır ?
-
MikRoBiT bunu yazdı
far cry 2 veya 3 nasıldır ?
http://www.youtube.com/watch?v=Dx77MPO7KAw
keyifli gözüküyor