Online Oyun Tavsiyesi...
-
www.transformice.com/en2
bu oyundaki zevki hicbir yerde alamadım :T
-
tavsiye ettimiz oynu tanıtsak daha güzel olmaz mı
-
babalar önerdeğiniz oyunlara bakacacagım belki tavsiye edilen gibi beklerim teşşkekürler hocam
-
seretide bunu yazdı:
-----------------------------
knight ın private serverları var onlarda hile felan yok.
Mesla şuna bakabilrisin
Pcni seviyorsan pvpden uzak dur -
etrafında wow oynayan birileri yoksa ve daha önceden oynamadıysan sıkılabiliten yüksek. Arkadaş çevremden ve onların arkadaş çevresinden biliyorum. Alayı 20 lvl olamadan bıraktılar :D
-
_karantina_ bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
NighT_JudGe
Ogame gibi browser oyunu başka bi yerde yoktur.Böyle bir grafik başka hangi browser oyununda var ?
-----------------------------Broweser game in gerek grafik ve diğer her şey olarak en önde bigpoint in en iyi 2 oyunu olan seafight ve darkorbit gelir.Ekrandaki tuşlara tıklayip bina yapmak yerine bu iki oyunda kendi uzay gemini,korsan gemini ws kendin yöneterek denizde ilerliyorsun vs. fakat zevk almak istiyorsan ve çok oynayamacaksan mutlaka para ödemen gerekir ama yine de bi dene.Fakat arkadaş anladiğim kadari ile mmorpg tarzi bir oyun arıyor.Sana tavsiyem bu yıl bekle hiç bir oyuna başlama.Önümüzdeki yıl muhteşem mmorpg ler çıkacak(rift,tera, guild wars2...)ki bunlara büyük ihtimal her ay ücret ödemek zorunda kalmayacaksın.fakat ben şimdi oynamak istiyorum,şu anda ortada oyun yokmu dersen bir sürü var.Perfect world international ı öneririm.grafik,çevre ile aşmış bir oyun fakat oyunda iyi bir yere gelmen için uzun süre oynaman lazım.seçim senin,ben beklemeni tavsiye ederim.
-----------------------------bekleyedebilirim guild wars ın ne kadar iyi oldugunu biliyorum 2 sinin cıkacagını da yazmısın gazlardayım :)
-
al burdan bütün oyunların özelliklerine bakabilirsin .
http://mmohut.com/ -
HaLFDeviL bunu yazdı:
al burdan bütün oyunların özelliklerine bakabilirsin .
http://mmohut.com/
-----------------------------eyv.
-
numune bunu yazdı:
DeadLyShadoW bunu yazdı:
hocam bide Everquest 2 Extented ın online betası var onua bakıyorum oyun normalde ücretlimi anlayamadım bilgi lütfen :)
-----------------------------bunu dene güzelse bende oynarım =)
-----------------------------hiç güzel değil hocam serverlarda boş bide gold membership lazım adam gibi oynamak için
-
pserverlarda wow oynayan var mı