Online Oyun Tavsiyesi...
-
Müridler ben bi online oyuna başlıycam WoW a kmi para yatırcak düşüncesindeyim yoksa en iyisi o ama neyse tavsiyelerinize ihtiyacım cok dandik olmayan cüzzi ücretli oyunlar olabilir teşekkürler...
-
Knighttaki zevki hiç bir oyunda alamadım lanet olsun ya.
-
yok baba knight beni acmıyo ya hilenin güözüne vurmuslar herkes kral olmus başka oyunlara ihtiyacım var
-
Sonsuz macera oyna :) oyun wowun türkçesi oyuncusu az denebilir ama çok iyi kötü yanı baya bi vakit harcaman lazım günde 2 - 3 saat takılmak yetmeyebilir.Wolfteam(türkçe) oyun 5 kuruş paranı almaz ama acayip eğlenirsin oyunu kavradığında ama bağımlılık yapar hoca masaüstüne geldi anda pc oyuna tıklarsın :)
-
sonsuz macera oynadım begenmedim ama wolfteam i merak ettim hocam ona bi bakayım da tarzı nedir ?
-
hacı ben knıght kadar bagımlılık yapan oyun görmedim ama tavsiye etmiyorum sonra arkamızdan sövme
-
DeadLyShadoW
fps hacı bildiğin cs gibi ama öyle böyle değil ya :)
-
yok baba hiç bi çekici yanı yok grafik desen yok oyun desen vasat sadece kombosu var başka oyunlar diye bagırıyo bünye :)
-
wolfteam wolfteam acayip güzel.
-
Peki tarayıcı üzerinde oynan oyunlardan hangisini önerirsiniz...
-
Hero Turkey iyidir. Gerçi eylülün ilk haftasında köklü bi değişim olacak ama sen yinede bi dene :) Güzel oyundur.