Online Tbt Mesajlaşması
-
arkadaşlar pm geldiğinde mail geliyorya;
şimdik bende s3 mini telefon var. mail adresimi buna kayıt ettim. benim mail adresi gmail. telefonda internet hep açık mail geldiğinde bildirim geliyor. tbt'ye gmail hesabımı kayıt ettim. pm geldiğinde mail geliyor, mail telefonuma geliyor, mailde pm geldiğini görüyom pm'ye bakıyom cevap yazıyom. ahada online tbt mesajlaşma sistemi oldu. holyone'ye söyleyelimde online konuşma falan uğraşmasın (:
-
Uğraşmıyor zaten hoca merak etme, çok zor bir sey değil isteseydi koyardı çoktan
-
facebook tarzı chat olsa ne olur varya :)hele sohbet grupları oluşturma vs
-
DJ_Alper bunu yazdı
Kimse konu açmaz o zaman hocam :D
-
cache bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
açar hoca açar tbt msn grup vardı eskiden çıkmıyoduk ordan bir sürü kişi onlinedı sabahdan akşama kadar muhabbet dönüyodu ama tbtde yinede konu açılıyordu
-
DJ_Alper bunu yazdıcache bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
açar hoca açar tbt msn grup vardı eskiden çıkmıyoduk ordan bir sürü kişi onlinedı sabahdan akşama kadar muhabbet dönüyodu ama tbtde yinede konu açılıyordu
Aynisini skype yada whatsapp tan devam ettirebiliriz o halde
-
Slap mıydı bi uygulamada kuruldu chat olayı haftalarca yalnız kaldık
-
cache bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıcache bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Aynisini skype yada whatsapp tan devam ettirebiliriz o halde
ettiremeyiz çünkü o gruplar bir süre sonra boka sarıyor tecrübeyle sabit. oyüzden yönetimin kontrolü elinde tutubilecegi bir şey olursa olur. msn grupta yönetim,yetki sistemi mevcuttu.
-
-
Online üyelerin alfabetik veya login olma durumuna göre sıralandığı bir sohbet ekranı olabilir aslında. Pm yerine istedigim kisi ile özel olarak sohbet edeyim veya bir konu icindeki soruma hemen cevap alayım veya fikir danisayim vs.
Bitturk.net görüntülü görüşme bile yapmış sohbet ekranına. Yönetim uygun görürse olsun isterim.
-
by_Tet bunu yazdıSlap mıydı bi uygulamada kuruldu chat olayı haftalarca yalnız kaldık
+1
Bu isler msn ile birlikte tarih oldu bence.