Online Tbt Mesajlaşması
-
2007 veya 2008 zamani olmasi lazim irc grubu vardi surekli orada takiliyorduk ve konularda vs azalma olmustu daha sonra yonetim tarafindan iptal edilmisti. yanlis hatirlamiyosam bu sekilde olmustu.
Yonetimin pek sicak bakacagini tahmin etmiyorum.
-
işin cılkı çıkıyor. yönetimde haklı olarak uğraşmak istemiyor. ben olsam bende yapmam
-

pm ile kişisel mesajlaşma var zaten onda sorun yok :)
ama chatbox olayı aslında benim de tbt de olsa dediğim bi şey.
bu arada gördüğüm kadarıyla 2-3 ayda bir gündeme geliyor bu olay, konu açılıyor sonra unutuluyor :)
bazen çok basit bi şey soracağı tutuyor insanın konu açsa bi türlü açmasa bi türlü.
bi diğer yandan muhabbet sohbet müzik falan güzel olur chatbox.
diğer yandan müridler bayağı asabi malum :) ama zannetmiyorum çok bi sıkıntı olacağını deneyip görmek lazım.
eğer böyle bi ihtiyaç varsa harici facebook vs benzeri platformlarda mürid müride takılmaktansa herkesin burda olması public olması daha iyi olur diye düşünüyorum.
-
ben kaç kere mail adresimi güncelledim hala bana hiçbir şekilde bildirim gelmiyor. olayı çözemedim daha.
-
Abi en güzeli şu haberlerin bulunduğu bölümün üstüne veya altına bir chatbox koyulacak.
vbulletin smf de falan oluyordu önceden.
ve sadece üye girişi yapanlara gözükecek falan güzel olur aslında.
eskiden irc açmıştı holy bir kere yanlış hatırlamıyorsam. sonra ne oldu bilmiyorum.
slack de uçtu gitti diye biliyorum.
edit: @cann anlatmış zaten...
angelofhope tarafından 16/Tem/15 20:04 tarihinde düzenlenmiştir -
cenk88 bunu yazdı
Online üyelerin alfabetik veya login olma durumuna göre sıralandığı bir sohbet ekranı olabilir aslında. Pm yerine istedigim kisi ile özel olarak sohbet edeyim veya bir konu icindeki soruma hemen cevap alayım veya fikir danisayim vs.
Bitturk.net görüntülü görüşme bile yapmış sohbet ekranına. Yönetim uygun görürse olsun isterim.
bak olayı nasıl özetlemişin hocam benim demeye çalıştığımda buydu.