Online Video Ders Sitesi Açmak
-
Böyle bir projenin içinde yer alan var mı ?
1)Sınırsız alan ve sınırsız bandwith ne kadara mal olur. videoyu aynı anda izleyecek kullanıcılar için. herhangi bir firma yetermi extra hangi özellikleri aramalıyım.
2)Hazır sistemler isteklerime cevap verirmi joomla,wordpress (özel mi yazdırmalıyım)
3)Kullanıcı kayıt ücret işlemleri için maliye vergi vs. ödeme yapmam gerekirmi.
4)Yayınevi tandığı olan varmı büyük yayınevleri final birey fem gibi
5)google ve facebook reklamları ne kadar sürede ihtiyaca cevap verir masraf ne tutar
Soruların cevaplarını kısmen biliyorum ama ayrıntı lazım ve tecrubeli müritlerin fikirleri benim için önemli.
-
Hocam kendi sorunu oluşturman daha iyi değilmi? Cks olarak konu konu satarsın
-
altyapın youtube olsa maliyeti çok düşürürsün, ilk zamanlar için de reklam işine harcarsın burdan kurtardığın parayı. sonra kendi hizmetini sağlamayı düşünmelisin bence
-
o kadar yük altına girmek yerine facebook,youtube,izlesene, vk gibi sitelere yükleyip kendi playerinden göstersen daha mantıklı olmaz mı kullanıcıların yükledigi videolarıda bot yardımıyla bu sitelere aktarırsın
-
SUPERBICO bunu yazdı
altyapın youtube olsa maliyeti çok düşürürsün, ilk zamanlar için de reklam işine harcarsın burdan kurtardığın parayı. sonra kendi hizmetini sağlamayı düşünmelisin bence
youtube tan o yeterli gelir geleceği düşünmüyorum hocam daha doğrusu şu an 30 video var günde 50-60 bazen 100 izlenm alıyor. gelen gelir hiç gibi birşey
ama konu anlatım site sahiplerini araştırığ görüştürm 3-4 bin minimum gerekli reklamı yaparsam neden olmasın diyorum.
alt yapı youtube kastettiğin ise ben youtube kullanıp videoları nasıl özelleştirebilrim. public olmayacak şekiilde benim istediğim kullanıcıların izlemesi gibi bir özelliği varmı.
-
udemy yi de unutmamak lazım
-
sahinka bunu yazdı
o kadar yük altına girmek yerine facebook,youtube,izlesene, vk gibi sitelere yükleyip kendi playerinden göstersen daha mantıklı olmaz mı kullanıcıların yükledigi videolarıda bot yardımıyla bu sitelere aktarırsın
bilmiyorum işte bunları soruyorum hocam kendi playerim derken yeni bir yazılımmı yapılacak tam olarak nedir.
-
Sen de senolhoca.com daki gibi dışarı yükle.
konunun altına da videoyu paylaş..
hem youtube dan felan da kazanç sağlarsın hem de sitenden
-
hiçbi firma sınırsız alan sınırsız bandwith die bişi vermez.
bi noktadan sonra siktir'i çeker, onu bi geçecen hele
-
Daft bunu yazdı
Tamam geçtim.kızma :)
-
HeYeT bunu yazdıDaft bunu yazdı
Tamam geçtim.kızma :)
kızmıom hoca gerçekler bunlar
boşa para harcama diye uyarıyorum
bi noktadan sonra "sözleşmemiz gereği bla bla" diyip siteni suspend edebilirler