Online Video Klip İzle Hayırlı Olsun :)
-
http://videoklip.hepsibeles.net/
HAzır kurulum video klip sitesi ekledim servis olarak biraz editlemem uzun sürdü :) Foruma benzetmeye çalıştım
Öneri, Beğeni, Düşünceleriniz Ben için Önemlidir. giriş, dolaşım, üyelik, hepsi beleş :)
-
Hayırlı olsun
edit:
Featured video otomatik başlamasın
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
Hayırlı olsun
-----------------------------eyvallah gözüm cümlemize :)
-
Hani satıyordun?
Vazmı geçtin :)
Neyse emeğin iyisi - kötüsü olmaz, eline sağlık
-
Hayırlı olsun
Dj_Alper farklıyla hizmet :)
-
Dj, ne zamandır yazıcam üşeniyorum, her ne kadar harcanan emeğin iyisi-kötüsü olmaz desem de,
Siten de nefret ettiğim kısım, üyelerin mesaj-cevap yazma alanları, neden bu kadar çok geniş tuttun o alanı, hem alan geniş, altta üstte reklam, çok geniş bir imza alanı, inan yazılan mesajları 20-30 saniye arıyorum,
-
hadi hayırlısı bakalım beleşçi :)
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Dj, ne zamandır yazıcam üşeniyorum, her ne kadar harcanan emeğin iyisi-kötüsü olmaz desem de,
Siten de nefret ettiğim kısım, üyelerin mesaj-cevap yazma alanları, neden bu kadar çok geniş tuttun o alanı, hem alan geniş, altta üstte reklam, çok geniş bir imza alanı, inan yazılan mesajları 20-30 saniye arıyorum,
-----------------------------imzada reklamlar vardı kaldırıldı bu ay reklam sattım :) şimdi reklamlarda 1 sayfada bildiğin üzere 3 kere çıkıyor başka çıkmıyor sonraki mesajlarda reklam görünmediği için geniş görünüyordu imzadaki reklamları kaldırdım
1 aylığına :) üyeleri çok uyarıyorum arkadaşları adam hayvan kadar resim okuyo mesaja editliyorum sonra uzaklaştırıyorum
ekmek parası ne yapacan işte :)
-
youtube varken niye buraya giriyimki hem yavaş hem cılız bi arşivi var hemde tasarımı göz yorucu..
-
DeaD_BY bunu yazdı:
youtube varken niye buraya giriyimki hem yavaş hem cılız bi arşivi var hemde tasarımı göz yorucu..
-----------------------------30 dk önce biten birşeyden full arşiv bekleyemezsin :D
diğer eleştirilerin için eyvallah :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------30 dk önce biten birşeyden full arşiv bekleyemezsin :D
diğer eleştirilerin için eyvallah :)
-----------------------------en azından insanlıgın namına youtube yerine bu sitede takılınabilir..her babayiğit böyle eleştiriye böyle cevap veremez :)