Online Video Klip İzle Hayırlı Olsun :)
-
esas sitende en gıcık olduum şey olan pop-up tarzı reklam olduu için girmiorm hocam kaldırırsan üyen artabilir
-
Bot ile mi çekiyorsun hocam?
-
güzel eline saglik,eksiklikler vardır elbet tamamlarsın. bizim shep var buranın müridlerinden onun webir.net le aynı portföy sanırım :)
-
hocam bir de videoları ayırsaydın işte türkçe ingilizce rusça alamanca gibi kategoriler olsaydı bide üyeler yeni klipleri ekleye bilse daha güzel olurdu
-
hayırlı olsun, telif haklarına dikkat ^^
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
Bot ile mi çekiyorsun hocam?
-----------------------------Botu var kendisininde biz elle giriyoruz :)
KiziLatesLi bunu yazdı:
esas sitende en gıcık olduum şey olan pop-up tarzı reklam olduu için girmiorm hocam kaldırırsan üyen artabilir
-----------------------------Hocam o popup aylık vps parasını karşılıyor hem 1 saatde 1 defa açılıyor. masraflar için şart
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
kodumun linklerini bi rengini değişemedim csslerini bulamadım :) komple silecektim fark edilmez diye ellemedim :) sen fark ettin demek :)
hocam style.css de satır 956 daki şunlardan :)
____________#footer a {color:#FFCCCC;text-decoration:none;}
-----------------------------eyvallah ben aradıydım neden bulamadım halla halla :D
-
alper hocam açılışta hemen video yükleniyo onu değiştirebiliyosan değiştir derim :) ziyaretci onu izlemek istemiyo olabilir yada girdiği zaman kendi videosuna kendi tıklamak isteyen adamdır v.s. :D o video yüklenene kadar sayfada ağır bi kasıntı oldu gerçi ben update yapıyodum ondan da kaynaklana bilir bi tavsiye sadece :D ama hoş olmuş ;)
-
video oto başlamasın...
-
acemi-webci bunu yazdı:
video oto başlamasın...
-----------------------------ok ayarlandı yapıldı :)