folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Önlisans Mezunu KAMU Sektöründe İş Önerisi

Önlisans Mezunu KAMU Sektöründe İş Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

s.a sayın mirüdler bu sene sonunda önlisans Bilgisayar Prog. dan mezun oluyorum,

ailevi nedenlerden dolayı KPSS yi kaçırdım,

bu sene sonunda da yapılmayacakmış önlisans mezunları için,

KAMU sektöründe bir işe girmeliyim mezun olduktan sonra yoksa hayatım kotu yonde degısımlere ugrayacak,

anlayacagınız saglam maas lı bır ıse gırmelıyım, şimdilik assubay sınavı varmıs mart ayında ona hazırlanıcam,

ama sadece onunla sınırlı kalmak ıstemıyorum buyuk ıhtımal olmaz sınavı gecerım mulakatta spor var gecemem buyk ıhtımal,

o yuzden bırde sıze danısayım dedım Bilgisayar önlisans mezunu aslında önlisans mezunu baska hangı kamu sektorune yonelebılır bıldıgınız duydugunuz kadarıyla yardımlarınızı beklıyorum,

tesekurler arkadaslar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

up olsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

kpss olmadan girebilmen zor. hatta imkansız. ancak bi dayın vardır iş yapabilecek konumdadır. o zaman işler değişir. başka türlü zor gibi. 

belediyelerde biraz koşturman gerekiyor. kariyer ofisleri vardır her belediyenin bi başvurunu yap belki bişeyler çıkar.

birde bununla ilgili bir çalışma yapsak her mürid bir diğer müride yardımcı olsa kamuya girişlerde  elinden geldiğince yardımcı olsa bu konularda. paralel tahribat yapsak bizde  :)

imzayı bıraktım basıyorum artık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kpss olmadan belediyelere bile giremezsin kaldı ki belediyeler pc prog. fi lanalmaz genelde kamuyu unutderim ya 4 yıllığa tamamla öylekas kpss yada 2yil sonraki sınava kadar öyle çalış bekle . Aöf ile tamamla derim. Kolay gelsin

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Goca kpss den önlisans mezunu olarak 83 puan alırsan yerleşirsin. Aöf ye girip mezun olma derim öyle daha zor oluyor atama ayrıca önlisans bilg. prog. olarak g,rersen teknisyen olarak giriyorsun maaşları filanda 4 yıllık okuyanlardan daha iyi. (4 yıl dediğim işletme vs..) Ayrıca kpss geçti 2 yıl sonra var yeni sınav. Beleiyelere bilg. prog. alınmaz diyen arkadaşa da nereden duymuş bilmiyorum ama ben bilg. prog. olarak bilgi işlem personeli oldum. Maaşlar baya bayaaa iyi kpss filanda gerekmedi ...  

4eye tarafından 08/Eki/14 14:37 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    4eye bunu yazdı

Goca kpss den önlisans mezunu olarak 83 puan alırsan yerleşirsin. Aöf ye girip mezun olma derim öyle daha zor oluyor atama ayrıca önlisans bilg. prog. olarak g,rersen teknisyen olarak giriyorsun maaşları filanda 4 yıllık okuyanlardan daha iyi. (4 yıl dediğim işletme vs..) Ayrıca kpss geçti 2 yıl sonra var yeni sınav. Beleiyelere bilg. prog. alınmaz diyen arkadaşa da nereden duymuş bilmiyorum ama ben bilg. prog. olarak bilgi işlem personeli oldum. Maaşlar baya bayaaa iyi kpss filanda gerekmedi ...  

örnegıın 50 tane fen ıslerı persınelı alınırken bılgı ıslemde adam sayısı bellıdır degıl mı ? cok nadır alınır . senınle bırlıkte kac kısı alındı 500 mu  ? 1 , 2 kısı gırmesını alınmaz dedım . bır kac sehır bılıyorum uzun zamandır bılgı ıslem personelı alınmıyor 

ek olarak 2 yllık okudugun ıcın teknıker oluyorsun teknisyen lise mezunu teknik personel olur 

hipokondriyak tarafından 08/Eki/14 15:04 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    4eye bunu yazdı

Belediye'nin bilgi işlemine KPSS'siz nasıl girdin hocam sorabilir miyim?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

yanlış olmuş tekniker kısmı... Dediğin doğru ama belediyeler siyasi kurumlar 10 20 personele kadar alabilirler hele büyükşehir yasasından sonra kimse birşeyde diyemez.. 

Orası da bende kalsın hacı :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    4eye bunu yazdı

yanlış olmuş tekniker kısmı... Dediğin doğru ama belediyeler siyasi kurumlar 10 20 personele kadar alabilirler hele büyükşehir yasasından sonra kimse birşeyde diyemez.. 

Torpil diyorsun yani. Bu kadar söylemek istemediğine göre .

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    4eye bunu yazdı

Torpil diyorsun yani. Bu kadar söylemek istemediğine göre .

torpilsiz dönen işmi var hacım.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Torpille alakası yok :) Gidin başvuru yapın açığı bulun birde illa ki tanıdık bulun ama önemli olan işte istenen vasıfları taşıyıp taşımamanız....

Toplam Hit: 2034 Toplam Mesaj: 20