Önlisans Mezunu KAMU Sektöründe İş Önerisi
-
kpss siz belediyeye giren adamı bende tebrik ediyorum eğer taşeron değilse
-
4eye bunu yazdı
Torpille alakası yok :) Gidin başvuru yapın açığı bulun birde illa ki tanıdık bulun ama önemli olan işte istenen vasıfları taşıyıp taşımamanız....
-
hipokondriyak bunu yazdı4eye bunu yazdı
Torpille alakası yok :) Gidin başvuru yapın açığı bulun birde illa ki tanıdık bulun ama önemli olan işte istenen vasıfları taşıyıp taşımamanız....
Aynen hipokondriyak yılın tezâtını göstermişsin :) Hülooğğğğğ dedim diyemiyorlarda :D
DrKill tarafından 08/Eki/14 17:56 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaslar lutfen arkadasın uzerıne gıtmeyın konu dagılmıs beledıye hangı partıdense partılılerınden kpss sız yardımcı yada buna yakın vasıfsız bır sekılde ıse alınabılıyor tabı baskan ne derse o ısı yapıyor alınan kısı bu ıslerle ugrasan bırıne gıdın sorun anlatır sıze
verdıgınız bılgıler ıcınde yorum atan arkadaslara tesekkurler.
kpss sız zor olucak evet bılıyorum ama ıste mart ayındakı astsubaylık gıbı bı kac ıs olanagı vardır elbet.
-
Hüloğğğğğ :f Alım olup olmadığını öğrenmek için birini bulmanız lazım. Müneccimmiyim pz.. derler adama :f Akpli filan da değil çalıştığım belediye.. Kpss herşey değil onu anlatmak istedim...
-
Konu dışı ama, 2016 yılında bir tane daha kpss (önlisans/lise) yapılacakmış ve o son olacakmış doğru mudur bu?
-
torpilsiz belediye giren varsa tebrik ederim. görüşmeye gidiyorsun kim gönderdi diye soruyorlar altan altan
-
BEDB1N bunu yazdı
torpilsiz belediye giren varsa tebrik ederim. görüşmeye gidiyorsun kim gönderdi diye soruyorlar altan altan
Stajyer olarak gireceksin ondan sonra iyi çalışıp kuruma birşeyler katarsan belediyenin bünyesine geçiyorsun. Haa torpil işi direk birşeyden anlamadan girip müdür eleman limon lahana olman için gerekli tabi ki.
-
Kesinlikle öncelik ilandaki şartları taşımaktır :D
Bu şartlarda Türkiye'de 1 kişi vardır, hadi bi hata olur da 2. bir kişi daha çıkarsa diye de en son maddeyi eklemişler :D
Bimere şikayet ettim kaldırdılar ilanı.
mfatihbodur tarafından 09/Eki/14 11:59 tarihinde düzenlenmiştir