Onsuz Daha Zor Oluyor
-
asiminnesli bunu yazdıMaxeL bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
nasılmı unutucan çakcan olm çakcannn bu kadar basit neyin kafasında bu kezbanalar. seninde taktiğin şeye bak yav. yüz verirsen götü kalkar ayarla birini yiyiş bak nasıl unutuyon
ben unutmak istemiyorum o beni unutmasın bunu istiyorum
onada çakcan olum ozaman unutma ilkler unutulmaz ;)
hocam ben elini tutmaya korkuyorum sen hangi dünyadasın
gerçek dünya. bir süre sonra başksını bulduğunda. burda farklı konu açarsin ^^
-
hacu bu senin konun da sıktı ama ya valla olm üniversiteyi kazanamayacan ondan sonra göt gibi kalacan ortada o olcak yani yazık sana
-
Seven adama tutupta çakıcan lafları yapmak edebsizliktir.
Hocam sevmiyorsun millet seviyor geziyo el ele tutuşuyor mutlu portresi çiziyorya onlara sadece özeniyorsun.
Ne desem anlamayacaksın.
Valla bi halt ollmayacak hadi 10 sene sonra evlensen lan 10 yılımı yemişim diceksin.
ha kızın senin canına okumasına izin ver çok sonra anlarsın.
zeybekustasi tarafından 01/Ara/12 19:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Bol bol ıspanak ye, stresten tasadan uzak durursun... Ispanağın yarattığı göz kızarıklığı için Visine göz damlası kullan. :(
-
Mylitta bunu yazdı
Bol bol ıspanak ye, stresten tasadan uzak durursun... Ispanağın yarattığı göz kızarıklığı için Visine göz damlası kullan. :(
ben ağlayınca gözlerim kızarıyor kız farketmiyor ama
-
Dostum benim maceranın özetini geçeyim sana, yardımı dokunabilir diye umuyorum.
Bazı müridler bilir benim eski sevgilim için buraya gelip konular açtığımı ve gerçekten ne kadar çok değer verdiğimi. MaviGozluDev nerde? :D
Herneyse;
Şimdi nerden başlasam bilemedim..
Dostum kıza ben yazmaya başladım işte o sıralar kızın yeni bir ilişkisi bitmişti okulda bir bebeyle. Ben de okulda sözü geçen biri olduğum için çok problem olmayacağını biliyordum ve kıza bu konuda güven vermiştim.
Kız o kadar kötü bir durumdaydı ki ben çıkmasam karşısına okul değiştirecekti.
Herneyse başladı ama benim başlamam da öyle afaki, hava değişikliği, sevdiğimden değil. Sevgi olmayınca kızla yakınlaşmak da istemedim, piçlik yapmayayım dedim. Anca elini tutmuşumdur ilk 2 ay.
Zamanla sevmeye başladım, bağlanmaya başladım. Yapmamalıydım, farkındaydım ama saldım kendimi. Kızın da beni sevmeye başladığını düşündüm. Konuşmalara baksan zaten "lan kesin seviyor" modundayım :D
Aradan bir kaç ay geçti okulda artık insanlar arkamızdan "karı koca gibi bunlar" der olmuştu.. Bahçenin ortasında bağıra çağıra kavga ettiğimizi de bilirim, koşa koşa gelip bana sarıldığını da.
Romantik aşk filmleri izler, haftasonları sürekli buluşur, okulda her tenefüs beraberdik. Onun kıskançlığı hatsafhada fakat bu benim hoşuma giderdi. Benim kıskançlık da tavanlarda tabi, çektiğim çocuk sayısını ben karıştırır oldum (ABARTIYORUM).
Aynı üniversite hayalleri, aşkımlar canımlar cicimler, ben senin için ölürüm, sensiz yaşayamamlar, benim yazdığım şiirler, onun yazdığı yazılar, alınan hediyeler, yapılan süprizler, benim onun için babamdan yediğim azarlar, oun benim için annesinden yediği tokat felan. Ne kadar güzel ve bağlayıcı şeyler değil mi?
Ama gel gelelim hepsi pof oldu cos oldu uçtu gitti.
Nasıl mı?
Belli uzun bir süre sonra...
Erkeklerle daha yakın olmaya başladı. Kıskançlıklarım arttı.
Haklıydım kıskanmakta çünkü normalden farklıydı.
Gün geldi "seni seviyorum"u zorla söyledi.
Ağlarsın, göz yaşının kıymetini bilmez.
Dediğin herşey havada kalır, yalvarırsın olmaz.
Denizliye döneceğim gidecem buralardan diye tutturdu. Yol ortasında yalvardığım tek insan heralde. Bu onu etkiledi mi? Hayır.
Ve gün geldi bi ihanet etti. Aldattı.
En acısı da ne biliyor musun adamım? O kadar çok sevmişsin ki zamanla aldatmasına rağmen mutlu olmasını istiyorsun en ufak intikam alamıyorsun.
Aldattığını öğrendiğimde tam karşımdaydı ve herşeyi kabullenmiş bakamıyordu yüzüme. Elim kalktı, vuracaktım o tokadı ama kıyamıyorsun. En çok canını yakan bu.
1 ay önce ayrıldık işte, 2 haftadır da iletişim koptu. Okulda görüyorum hala, altta kalmamak için bi kızla çıktığımı uydurdum mutlu olduğumu söylettim insanlara. Yüzüme bamıyor, ben de siimde değilmiş gibi davranıyorum ama, özlüyor insan.
Kısacası; eninde sonunda bitiyor. Peşine düşme demem gerekli.
Ama insan sevdiğinden vazgeçmez, seviyorsan düş peşine evine git yolda karşısına çık.
Sen de anlayacaksın bir süre sonra değmeyeceğini.
Bol şans.
-
hocam nerdeyse aynı durumdayım şu an kızla aram çok iyiydi bu aralar hereşyi paylaşıyordu anlatıyordu 'galiba bu kez olacak dedim ' neden mi? konuşmadığımız bir zaman ağlıyordu niye diye sordum saçma bir neden uydurdu. peki dedim ben seni daha fazla rahatsız etmeyeyim dedim yapma böyle falan dedi bende dedimki galiba konuşmak istiyor konuştuk işte son 1 saate kadar 1 saat önce mesaj attı konuşmak istemiyorum dedim nedenini bile söylemedi sadece istemiyormuş artık o mesaj atana kadar atmyacağım illaki atacak önceden de yaptı aynısını yine o dayanamadı atmayacağım derken okulda onu ağlıyor falan göreyim kesinlikle durmam düşünmem 1 sn oda ayrı
-
ben çok kadın tanıdım sevdiğinden sakındığı bedenini sevmeyenlerin yoluna kilim yapmış.. sen gözünden sakınmıssın o gözünün yasına bakmamış.. vermişte vermiş
MaxeL tarafından 01/Ara/12 23:35 tarihinde düzenlenmiştir -
bosver hocam egitimine ver kendini. anliyoruz seni ama burada yazan muritlerin ne demek istedigini anlamaya calis. bir bildikleri var ki seni de dusundukleri icin tavsiye de bulunuyorlar. tavsiyeden ziyade en onemli tecrubeler. bagrina tas basacaksin. kapatacaksin kendini calisacaksin kopek gibi. yapacak biseyin yok bak meger kendini yakin goruyorsun bu tahribat'a konu aciyorsun her seferinde. dediklerimizi de yap amk.
ilerde ne demek istedigimizi anlayacak ve bizi iyi bir sekilde hatirlayacaksin. bu zamanda kimse icin bir sey yapilmaz. ortalik 56 bile degil 69 olmus amk. o kadar bok. -
Asım kardeşim arama belli bi süre o yine mesaj atçak sana
doğanın en önemli kanularından biri kaçan kovalanır