folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Onsuz Daha Zor Oluyor

Onsuz Daha Zor Oluyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    The-ExTaCy bunu yazdı

Konu başlığını gördüm aklımda 2 nick belirdi 1i sendin diğerini de herkes biliyo zaten:D

Bi centilmen skorlarından asla bahsetmez:) Senin durumunda skor kızla konuşmak oluyor sanırım.

Yaşın olmuş 18 sen kızın elini tutmaya korkuyosun sende umut yok dostum üzgünüm.

Bildiğim bişey varsa;

Şu dünyadaki hiç bi kızın hayalindeki erkek, düşlediği erkek "utangaç olsun, korkak olsun" olmaz.

Çek kenara yapış, hala kızlara "Benimle çıkarmısın" falan diyosan zaten boşver bu işleri:D

Kim la ben miyim diğeri :D

valla bu konulardan açılınca aklıma sırasıyla ; 1-asımınnesli , 2-smirnoff , 3-noname geliyo :D gerçi seni daha çok "kızlar salak" hatırlatıyo, eğer yanlış hatırlamıyosam :d

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    asimmurat bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Yahu Tamam Bak Tarikatla Dertleşiyorsun Güzelde Anlıyamadığım Bir Nokta Var..

Kızın Elini Tutmaya Neden Korkuyorsun Yahu...  Kinayemi Yaptın Yoksa Hakikatende Korkuyormusun.. Yok O Nasıl Bir Kızsa Anlam Dumuruna Uğradım Sanırım.. Eli Tokmak Gibimidir. Nedir Yani Neden Korkuyorsun Onu Anlat Hele...

Çıban varmış hocam :P

Heyecanlanıyordur bence, okul disinda da pek gorusemiyorlar sanirim, e kolay degil okulda ismin koymadan el tutmak..

Gerci ben dolardim iki kizin beline ellerimi tenefuslerde, gezerdik uc kisi uc kisi :p ah lise ah

Sanırım Orada Cümleyi Eksik Koymuş Heyecandan... Şaşkınmıdır Nedir Bu Mürit. :)

Çekiniyorum Deseymiş ya. Korkmak Çekinme Yerine Kullanılamaz Bence. Korku Cümlesi Bir Tehlike Belirtir. Korkmak Dediğinde Aklıma Amerikan Güreşindeki Kızlardan Geldi Nedense.

kız çok narin elini tutsam kırılır o derece yani :D

Hocam Ben @Asiminnesli ye Söylüyorum, Sen Neden Oymşsun Gibi Yanıtlıyorsun..  İntirisanmış.

Edit: Tamam Oymuşsun Ama Multi Hesap Yasaktır Hocam.. Gönüllü Olarak Destek@tahribat.com Mesaj Çek Sildir.. Adminler Hoş Karşılamaz Durumu. Benden Demesi..

ShockMan tarafından 20/Ara/12 01:39 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    The-ExTaCy bunu yazdı

Konu başlığını gördüm aklımda 2 nick belirdi 1i sendin diğerini de herkes biliyo zaten:D

Bi centilmen skorlarından asla bahsetmez:) Senin durumunda skor kızla konuşmak oluyor sanırım.

Yaşın olmuş 18 sen kızın elini tutmaya korkuyosun sende umut yok dostum üzgünüm.

Bildiğim bişey varsa;

Şu dünyadaki hiç bi kızın hayalindeki erkek, düşlediği erkek "utangaç olsun, korkak olsun" olmaz.

Çek kenara yapış, hala kızlara "Benimle çıkarmısın" falan diyosan zaten boşver bu işleri:D

Kim la ben miyim diğeri :D

valla bu konulardan açılınca aklıma sırasıyla ; 1-asımınnesli , 2-smirnoff , 3-noname geliyo :D gerçi seni daha çok "kızlar salak" hatırlatıyo, eğer yanlış hatırlamıyosam :d

yanlış hatırlıyorsun o ben değilim galiba smirnoff

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

hocam iyide olsan,kötüde olsan biter.hemde çok pişman olursun harcadığın zamana.

bence yüreğinle değil aklınla karar ver,ezdirme başkasına kendini,kendine haksızlık yapma...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

boşver dostum bir mekana girerken dam olmaları harici ekstra bir olayları yok benim gözümde :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı

boşver dostum bir mekana girerken dam olmaları harici ekstra bir olayları yok benim gözümde :D

Aklıma birden bu karikatür geldi la :D

Damsız%20Girilmez%20Karikatürü

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

nasılmı unutucan  çakcan olm çakcannn bu kadar basit neyin kafasında bu kezbanalar. seninde taktiğin şeye bak yav. yüz verirsen götü kalkar ayarla birini yiyiş bak nasıl unutuyon

ben unutmak istemiyorum o beni unutmasın bunu istiyorum 

Hoca yanlis anlama ama ben elini tutmaya korkuyorum demissin bi sonraki postunda,olay da burda zaten.Senin elini tutmaya cekindigin kiza yarin bi gun baskasi gelir yanagindan dudagindan oper vs,seni unutmamasini istiyorsan yapacagin sey belli MaxeL i dinlemek.

Pragmatism&Realism
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    ataturkcu1 bunu yazdı
    asiminnesli bunu yazdı

MaxeL bunu yazdı

nasılmı unutucan  çakcan olm çakcannn bu kadar basit neyin kafasında bu kezbanalar. seninde taktiğin şeye bak yav. yüz verirsen götü kalkar ayarla birini yiyiş bak nasıl unutuyon

Hoca yanlis anlama ama ben elini tutmaya korkuyorum demissin bi sonraki postunda,olay da burda zaten.Senin elini tutmaya cekindigin kiza yarin bi gun baskasi gelir yanagindan dudagindan oper vs,seni unutmamasini istiyorsan yapacagin sey belli MaxeL i dinlemek.

hocam kız izin verse durmam bana izin vermiyorsa kimseye de vermez :)

I am Jack's inflamed sense of rejection
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı
    asiminnesli bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı
    asiminnesli bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

onada çakcan olum ozaman unutma ilkler unutulmaz ;)

hocam ben elini tutmaya korkuyorum sen hangi dünyadasın 

gerçek dünya. bir süre sonra başksını bulduğunda. burda  farklı konu açarsin ^^

asim haklı hocam olmuyor dediğin gibi.. Çok denedim çok çaktım başkalarına ama sevgilisi olmasına rağmen yine ona döndüm beklemedeyim.. unutulmuyor yani öyle..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

her liselinin vardir kolidorda nobekci olan bir aski gencler heyecana gerk yok gecer bi kac yila buyukse yara.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 7475 Toplam Mesaj: 62