Onu Ben Cırcır [İshal] Yaptım
-
Konuyu açan ve destekleyici görüş belirten arkadaşları kınıyorum.. Biraz daha bilinç lütfen..
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
laaaaaann aynı sorun bendede var cırcır olmuşum midem ağrıyor :(
-----------------------------bol bol sarı leblebi ye fanta iç :D bişeyin kalmaz 20-30 dakika içinde...
-
T01G4 bunu yazdı:
Hastanede staj yapıyorum hariciye servisinde adamın biri 30 yaşlarında tırnak çektirmek için yatıyodu bende orda staj yapıyodum son haftamdı. Adam bana diklenip duruyo 10 defa tansiyon ölçtürüyo falan hasta hakları var falan diyo sinirlerim tepeme çıktı. Bi ilaç buldum Magnesie Calcine die. Hemşireye sordum bu ne işe yarıo die ishal yapar dedi. O an kafama şeytanlık geldi. Gittim hastanın bardağına koydum Magnesie Calcine denen ilacı. Adam cır cır oldu :D:D tuvaletten çıkamıyo. Aldım öcümü ibneden :D:D
-----------------------------Cerrahi servisinde taj yapıyorsun bi adamın tırnağı çekilecek onu hastaneye yatırdılar öyle mi (:
Tansiyonunu da sana ölçtürüyorlar öyle mi (:
İlacın ne işe yaradığını bilmiyorsun hemşire bildi diyare yapar dedi (:
Sallamışsın hoca (: Hayal dünyadan çık artık dışarıda gerçek dünya var (: Yada ben yanlış anlıyorum staj demişsin de hoca sen doktor olamazsın sen doktorsan ben değilim aq! yerlere paspas yapmayı öğrenmek için staj gerekmiyor be hoca ((:
-
karakutu bunu yazdı:
laaaaaann aynı sorun bendede var cırcır olmuşum midem ağrıyor :(
-----------------------------kola iç siyah zeytin ye devam ederse doktora git mikrobik olabilir...
-
Magnesi calcinie kabızlık ilacı hoca :D adam yapışmıştır klozete :D
-
o zaman cırrrr cıngırdak diyelim abiye
-
eleman nabza göre şerbet uygulamış ona karşı çıkanları da ben kınıyorum
-
puhaha :D
-
Bu Magnesie Calcine suda nasıl çözünüyo??Bende magnezyum oksit vardı ishal yapıcı ama suya katınca su rakı gibi oluyodu kimseye içiremiyodum.
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------Cerrahi servisinde taj yapıyorsun bi adamın tırnağı çekilecek onu hastaneye yatırdılar öyle mi (:
Tansiyonunu da sana ölçtürüyorlar öyle mi (:
İlacın ne işe yaradığını bilmiyorsun hemşire bildi diyare yapar dedi (:
Sallamışsın hoca (: Hayal dünyadan çık artık dışarıda gerçek dünya var (: Yada ben yanlış anlıyorum staj demişsin de hoca sen doktor olamazsın sen doktorsan ben değilim aq! yerlere paspas yapmayı öğrenmek için staj gerekmiyor be hoca ((:
-----------------------------şunu söyliyim 1. ben doktor değil acil tıp teknisyenliği okuyorum. 2. hastanelerde ANT diye bişey vardır sabah ve akşam alınır Ateş Tasiyon Nabız. Sen doktormusun :D:D asdaSDasdasd aS:D:ASD: :D