folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Onu Ben Cırcır [İshal] Yaptım

Onu Ben Cırcır [İshal] Yaptım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

Senin yerinde olsam bütün yemeklere dökerdim herkesi cırcır yapardım 1 günle baş hekim olurdum...

Emekli
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

akbaba59 bunu yazdı:
    -----------------------------

karakutu bunu yazdı:
    laaaaaann  aynı sorun bendede var cırcır olmuşum midem ağrıyor :(

kola iç siyah zeytin ye devam ederse doktora git mikrobik olabilir...

tam senlik konu :D yada turp yesin daha kaliteli olur dimi xD

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    böyle birşey yapmak suçtur orda bir insan tedavi olmaya geliyosa yardım etmek zorundasınız bu yaptığınız resmen insanlara işkencedir zaten sizin devlet hastanelerinde insanlara yaptıklarınızı çok iyi biliyorum.hasta insanın ailesini azarlamak ve eziyet çektirmek hoşunuza gidiyo.yardım etmektense köstek oluyosunuz.hasta kaprisli olabilir onu iyi tutmak zorundasınız.akıl hastanesinde çalışanlar ne yapsın bide öyle düşünün ? zaten bizim memleketimizde insanlara insanlık anlamında değer verilmediği için herşey normal geliyo artık millete.huzurevlerindede bunun gibi hastalıklı kişiler insanlara dışkı yediriyolar.birde burda iyi yapmışsın diye bu tip insanları övüyosunuz.birgün sizde kanser gibi verem gibi bir hastalığa yakalanırsanız sizde azarlandığınızda bakalım iyi yapmışsın diyebilicekmisiniz.bide utanmadan konu açıyosun böyle birşey yaptım diye.insanlığından utan sen.bunu övenleride kınıyorum gidin bi bu yazdıklarınızı adam akıllı düşünün bakalım doğrumusunuz ? insanlığınızdan utanmalısınız.dalga geçilicek şeyler var dalga geçilmiyecek şeyler var.daha o çizgiyi öğrenememişsiniz.
    adama bak :) dostum bölüm vukatlar... suç olsa ne olur dediğiniz şeye bak ...:) Arada ipnelik şart ameliyat yapan doktorlar neler neler yapıyordur haberimiz varmı ?:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

psikopat bir tahribatcı :D yazık lan adama:D

TURKCELL
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stunz
    Stunz's avatar
    Erkek
    Hocam cırcırlar leblebi + gazoz kombosu ile pek ala kurtulabilirler.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zula
    zula's avatar
    Erkek
    az bile yapmışın götoşa.. zehir koyaydın keşke

Dünyada "10" çeşit insan vardır; binary saymayı bilenler ve bilmeyenler..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    Avira bunu yazdı:
    böyle birşey yapmak suçtur orda bir insan tedavi olmaya geliyosa yardım etmek zorundasınız bu yaptığınız resmen insanlara işkencedir zaten sizin devlet hastanelerinde insanlara yaptıklarınızı çok iyi biliyorum.hasta insanın ailesini azarlamak ve eziyet çektirmek hoşunuza gidiyo.yardım etmektense köstek oluyosunuz.hasta kaprisli olabilir onu iyi tutmak zorundasınız.akıl hastanesinde çalışanlar ne yapsın bide öyle düşünün ? zaten bizim memleketimizde insanlara insanlık anlamında değer verilmediği için herşey normal geliyo artık millete.huzurevlerindede bunun gibi hastalıklı kişiler insanlara dışkı yediriyolar.birde burda iyi yapmışsın diye bu tip insanları övüyosunuz.birgün sizde kanser gibi verem gibi bir hastalığa yakalanırsanız sizde azarlandığınızda bakalım iyi yapmışsın diyebilicekmisiniz.bide utanmadan konu açıyosun böyle birşey yaptım diye.insanlığından utan sen.bunu övenleride kınıyorum gidin bi bu yazdıklarınızı adam akıllı düşünün bakalım doğrumusunuz ? insanlığınızdan utanmalısınız.dalga geçilicek şeyler var dalga geçilmiyecek şeyler var.daha o çizgiyi öğrenememişsiniz.
    adama bak :) dostum bölüm vukatlar... suç olsa ne olur dediğiniz şeye bak ...:) Arada ipnelik şart ameliyat yapan doktorlar neler neler yapıyordur haberimiz varmı ?:)

Yok hocam neler neler yapıyorlarmış?

Edit : Bak ben bi tanesini söyleyim. Sonda takıyorlar mesela. Çükünün içine bi hortum sokuluyor mesanene kadar gidiyor. Sonra geri çıkmasın diye mesane içindeki hortumun ucundaki balon işiriliyor. Bu balonun şişirilmesi için 10 cc hava enjekte ediliyor. İpnelik mi istiyorsun 12 cc hava enjekte et. Sondayı çıkarmaya kalkan intörn 10 cc havayı standart olduğu için geri çeker. İçeride 2 cc lik hava ile şiş balon kalır ki sonra kanata kanata hortumu geri çekerler (: nasıl ufakcık oldu dimi (((:

Solak Cerrah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:

Davos bunu yazdı:
    Avira bunu yazdı:

Yok hocam neler neler yapıyorlarmış?

Edit : Bak ben bi tanesini söyleyim. Sonda takıyorlar mesela. Çükünün içine bi hortum sokuluyor mesanene kadar gidiyor. Sonra geri çıkmasın diye mesane içindeki hortumun ucundaki balon işiriliyor. Bu balonun şişirilmesi için 10 cc hava enjekte ediliyor. İpnelik mi istiyorsun 12 cc hava enjekte et. Sondayı çıkarmaya kalkan intörn 10 cc havayı standart olduğu için geri çeker. İçeride 2 cc lik hava ile şiş balon kalır ki sonra kanata kanata hortumu geri çekerler (: nasıl ufakcık oldu dimi (((:

vay a.q ne ibnelikler var ya :D tabi sonra o hasta o ufaklıkla kovalamasın seni :D atın intikamı :P

çok uzakta uzak denizlerde...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:
    laaaaaann  aynı sorun bendede var cırcır olmuşum midem ağrıyor :(

dergi falan aldır seviosan penguen uykusuz falan ya da boxer fhm türü lazım olur içerde canın sıkılmasın:D

NEDEN? (soru olarak)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

T01G4 bunu yazdı:
    omerali bunu yazdı:
    doktor olma o zaman sendecekemıyosan hastsları....hasta psikolojısı dersıni busuna mı aldın .........
    zaten doktor olmuyorum

Zaten o yazılanları okuydusan doktorluğa adım atmışsın demektir.. xD

İpimle kuşağım..
Toplam Hit: 9467 Toplam Mesaj: 51