Opel Astra HB 1.3 Cdti İkinci El
-
Merhaba arkadaşalr yakın zamanlarda dizel opel astra 1.3 otomatik dizel almayı planlıyorum max bütçem 40 bin liradır acaba bu aracı kullanan bilgi sahibi olan varmı öneri bekliyorum
yada alternatif önerirmisini dizel otomatik/yarı otomatik az yakan araç kategorilerinde ?
Teşekkürler.
-
motoru fiat'ın kullandığı meşhur 1.3 sıkıntısız.
genel olarak donanım, fren, yol tutuşu tatmin eder. opel'in nadiren yaptığı sorunsuz arabalardandır.
ama gelelim ki şanzıman sıkıntı. trafiğe falan girmeyeceksen çok düz vitesini almanı öneririm, patlıyor çünkü şanzıman.
-
yeni kasalardan bahsetmiyoruz demi hocam ?
-
kasa bilmem çok araba bilgim yok , düz vites kullanmakta zorlanıyorum
-
yeni kasa kullanıyorum, memnunum. düz vites almanı öneririm. ama 50 bin ortalama
-
K4R4B4S4N bunu yazdı
kasa bilmem çok araba bilgim yok , düz vites kullanmakta zorlanıyorum
Yeni kasa

Zodiac tarafından 09/Ara/14 21:27 tarihinde düzenlenmiştir -
bu klasmanda başka öneriniz var mı ?
-
sahibindene akraba olduk haala bi araba bulamadık anasını satim :D 40 bin bütcen varsa eski kasaya bakma bile.
-
buz_mavisi bunu yazdı
sahibindene akraba olduk haala bi araba bulamadık anasını satim :D 40 bin bütcen varsa eski kasaya bakma bile.
eski kasa alırsın anca 40a falan 38e satılıyor ortalama cunku eskı kasalar
-
madem 40k bütçe var o paralara a6 nesil jetta al bulursan düzgün
zaten türkiyede bu paralara yeni model güzel binilcek araba fazla yok
ama eski model birşey düşünüyorsan seçenek çok -
Hocam opelin otomatik viteslerini pek tavsiye etmem geçişleri felaket hissettiriyo ve şanzımanın pek dayanıklı olduğu sözlenemez. İlla opel diyorsan manuelini tavsiye edebilirim.
O fiyat aralığında 1.4 tsi golfleri önerebilirim, Benzinli bi araç ama çok aşırı araç kullanmıyorsan benzinli araç bence daha mantıklı, ikinci el dizelin belli km bakımları falan ağır oluyor. 43-45 e çıkabilirsen golf 6 ları tavsiye edebilirim