Opel Astra HB 1.3 Cdti İkinci El
-
Benzinli corsa otomatik kullanmıştım beş para etmez.
Dizel 2008 düz vites vardı arkadaşta hantal olduğu için satmıştı ama araç çok ekonomikti.
Bence kendine boyun uzun değilse otomatik dizel polo bak. :-)
-
Fiestalara bakabilirsin alternatif olarak. Otomatik benzinli var bende 6.8lt / 100km yakıyor istanbulda. Uzun yolda ise 4.7 civarlarında yakıyor.
Platinium x paketini alırsan dolu dolu geliyor araç.
-
manueli bi arkadaşımda var yakıtı fazla yakıyor diyor ama otomatik nasıl olur bilemem. he tavsiye olarakta 2010 model bi 308 tavsiye ederim dediğin fiyata otomatik vitesli bulabilirsin. 3yıldır kullanıyorum otomatik 308. 120bin km dizel ve şanzumanda en ufak bi sıkıntı cıkmadı performansta ideal yakıtıda iyidir. 308 düşünürsen bi kaç tane her 308 de olan sorun var yardımcı olurum o konularda da.
-
Corolla önerrim
-
Motor sesi seviyosan Focus :) sevmiyorsan Mazda 3, Leon, Golf falan düşünebilrisin
-
2006 modeli vardı bende hb 1.3 cdti 3 sene bindim sattım. genelde uzun yol kullandım. yol tutuşu frenler mühendilsik sağlam. konfor yok şehir içinde çok sert hantal koltuk ayarı felan kötü idi. yakıtı 5.7/100 km idi başka bir arabaya binince sürmesi çok kolay ama güvende hisstemiyordum. ama opelin sürmesi daha zahmetli akıp gitmez uzun yolda akar gider ters orantılı diyim. motoru hiç sorun çıkartmadı. hatta araba hiç sorun çıkartmadı yıkattım yakıt koydum sürdüm.
Audi A3 lere yönel 50 liraya güzel bir a3 Mazdalar da çok rahat diyorlar.
-
2009 opel astra hb 1.6 enjoy benzinli 15bin km de yılda sadece 15 gün kullanıyoruz tatil için.ne kadara satabilirim bunu
ArkiYaN tarafından 10/Ara/14 18:13 tarihinde düzenlenmiştir