Opel Vectra Almayı Düşünüyorum
-
Arkadaşlar selam.
Şu anda mevcut aracımızı satıp bir 1999 - 2001 model arası opel vectra almayı düşünüyoruz. Vectra kullanan / kullanmakta olan arkadaşlardan ricam araç hakkındaki yorumları.
Alırsak 1.8 motorlusunu almayı düşünüyoruz. Hem aile aracı, hem güvenli olsun biraz, ayda 2-3 kez uzun yola gidip geliyoruz. Rahatla uzun yol yapabileceğimiz bir araç olsun felan.araçtan beklentilerimiz bu şekilde. Bu araç bu beklentileri karşılarmı?
Yedek parça olayı nasıldır bu aracın? meseala basit bi kazada darbe alan tamponun değişimi ne kadara çıkar vs.. Aracı bilen kullanan aradaşların görüşlerini merak ediyorum. Bide ortalama 14 - 17.000 TL ye kadar farklı araç tavsiyeriniz nelerdir? -
2000 de vectra vardı bizde, hatırlıyorum.
cdx modeli mi neydi 2000cc motor, canavar gibiydi.
240 civarı hız görmüştük, abartmıyorum.
-
97 model vardı bizde 3 yıl önce sattık. 2,0cd olanı çekişi mükemmel, uzunyolda rahat,uzun yolda yakıtı çok fazla düşüyor, yedek parçası pahalı olabilir biraz.
-
sigortasını ben yapam hoca hem taksitte yaparız :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Aracı alayım sigortaya sana geliyorum hocam (:
-
prokto bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Aracı alayım sigortaya sana geliyorum hocam (:
-----------------------------al sen satış felan konusunda yardımcıda olurumk büyük şehir plakalı alma alırsan bile değiştirerek al
-
verdiğin rakama 2000 ve üzeri on numara Volvo S40 var güvenli ve sağlam istiyorsan araştır. Opel de iyi araba fakat güvenli vs diyorsan volvoyu tek geçerim sac kalınlıklarını ara$tır. kapı barlarını falan araştr. kalıplı arabadır ve kaportası da yıllar geçmesine rağmen bmw mercedes gibi diri durur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-cok-temiz-yeni-vizeli-1998-model-s40-full-36135973/detay gibi gibi -
aynen eğer 17 ye kdr cikmayı dusunuyorsan uzun yol ve güvenliğini de hesaba katmak istiyorsan wolvo opelden once gelir..
yedek parca olayını bilemem ama tahmini opelden pahalıdır..
biraz daha araştır sen yinede..
-
ohooh yazık la işten anlayan adam kalmamış memlekette :) hocam 17 lira para diyosun mercedes e200 demiyorsun :)
gidiyorsun 94 model kaliteli bi e200 bakıyorsun yeni seri motorlu olanlarından ama.. kalite konfor birarada parçası pahalı olur ama arıza yapmaz kolay kolay :)
-
bendede opel astra var vectra falannda kullandım vectra canavar gbi seri bi arabadır rahattır opelin hemen hemen tüm arabaları rahattır saglam arabalardır
fakad yukarıda arkdas volvo demiş dogru sölemiş volvo ölümlü kazası olmayan tek marka die biliorum hala kimse ölmemiş volvoyla rahattırda volvo klas arabadır bilmem iksinden birine tercih edebilirsin.
-