folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Open Your Eyes.

Open Your Eyes.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Santim santim yükselen topukları, kat kat yükselen bir gökdeleni andırıyordu. Basenlerinden karın boşluğuna, göğüs kafesine ve çenesinin altına dokunan koyu ve kalın telli saç uçlarına kadar süzdüm. Kısa süreli bir sarhoşluk hali, dalmışım. Gözlerimin içine baktı ve '' yakışmış mı ?'' dedi. Yeşilin maviye sarılışına benzer bir rengi vardı. Özgürlük heykelinin yağlı vücudunu saran paçavrayla aynı renk.''Enteresan'' dedim. Cevabım ne kadar tatmin edici olmasada, yüzümden okunan hayranlığı cevap olarak kabul etmiş olmalı. Uzanıp, dudaklarımla yanaklarımın birleştiği yere bir öpücük kondurdu. Beğendiğime sevinmiş. Öyle dedi. Fakat asıl enteresan olan, bu pahalı ve görkemli kıyafeti  ancak o zaman farkedebilmemdi.

Süslü ve değerli kıyafetleri olmadanda beğenebileceğiniz kaç tane kadın tanıdınız ? Hayal ettiğiniz her çıplak vücut aynıyken, bu bambaşka olmalı, değil mi ?  

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

her ayin 6sinda bi sey mi var :|

http://www.tahribat.com/Forum-Open-Your-Eyes-131137/

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

MaTRaX bunu yazdı:
    -----------------------------

her ayin 6sinda bi sey mi var :|

http://www.tahribat.com/Forum-Open-Your-Eyes-131137/

Unutkanlık. Herkezden özür diliyorum.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Öncelikle yazı güzel. Hocam şahsi algılama, sadece gozume carptıgı icin yazıyorum.

Yazının bitiş cümlesi şu :"Süslü ve değerli kıyafetleri olmadanda beğenebileceğiniz kaç tane kadın tanıdınız ? Hayal ettiğiniz her çıplak vücut aynıyken, bu bambaşka olmalı, değil mi ?

Şimdi de imzana bakıyorum: "Eğer, hayatınızda hiç sex yapmamışsanız, hayal ettiğiniz her çıplak vücut aynıdır." :D

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

o zaman konu bakirlere özel olmalı :D

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Frank bunu yazdı:

Öncelikle yazı güzel. Hocam şahsi algılama, sadece gozume carptıgı icin yazıyorum.

Yazının bitiş cümlesi şu :"Süslü ve değerli kıyafetleri olmadanda beğenebileceğiniz kaç tane kadın tanıdınız ? Hayal ettiğiniz her çıplak vücut aynıyken, bu bambaşka olmalı, değil mi ?

Şimdi de imzana bakıyorum: "Eğer, hayatınızda hiç sex yapmamışsanız, hayal ettiğiniz her çıplak vücut aynıdır." :D

ayrıca durum böyleyken aşık olabilmekse tam bir tezatı oluşturur. 

demis sonunda da delikanli..

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

NaZi_    hocanın gizli sırrı çözüldü beyler  :)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Yazdığını okumadım Open your eyes yazdığın için seni yaftalamaya gelmiştim vazgeçtim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

MaTRaX bunu yazdı:

ayrıca durum böyleyken aşık olabilmekse tam bir tezatı oluşturur. 

demis sonunda da delikanli..

Dedigim gibi yazı güzel hatta begendim de. Fakat "

ayrıca durum böyleyken aşık olabilmekse tam bir tezatı oluşturur." cümlesi. Söyledigim bağlamda yargıyı değiştirmiyor :) 

Benim belirttigim şey de bir tezat. Ta ki hikaye %100 hayal ürünü ise durum değişir :)

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Frank bunu yazdı:

İmzada benim, yazıda benim. Cümleler bana ait. :) Kullandığım 2 ayrı yazım olamaz mı ? Rap müzik yapmıyoruz burada.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

Yazdığını okumadım Open your eyes yazdığın için seni yaftalamaya gelmiştim vazgeçtim

çok netsin

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
Toplam Hit: 2340 Toplam Mesaj: 19