Opencart Hakkında Birkaç Soru
-
max 1 saat cumartesi pazar ise tabiki :D
-
Onlarla şu şekılde anlastık gıbı ama ;
Suha TUNA
(suha_tuna@hotmail.com)
18.12.2012 11:25:43
Benim sizden ricam HOSTİNG i sizden aldıgımda içeriği nelerse , sıfır alınmıs gıbı eskı halıne getırmenızdır.
Aksi takdirde almış oldugum HOST bir işe yaramıyor. Yedeğini değil ilk alındıgı klasor ve dosyalarla olan haline dönmesi (Bir nevi reset yani) Bunu yapabilecegınızı düşünüyorum. Sorunumu anlatabildim umarım.Burak GÜVEN
(burak.guven@isimtescil.net)
18.12.2012 11:42:52Sayın Süha TUNA,Problem çözülmüştür. Bilgileriniz güncellenerek sistemimizde kayıtlı olan mail adresinize gönderilmiştir. İyi çalışmalar dileriz.Saygılarımla.
Ama sen yine de cumartesı ye hazır ol :D -
Sanal pos modulune ihtiyacim varda benim :) satiyormusun yada nasil tedarik edebilirm
-
rakkoc bunu yazdı
Sanal pos modulune ihtiyacim varda benim :) satiyormusun yada nasil tedarik edebilirm
Gel vereyim scripti kurulumunuda yapabilirim. sorun degil .facebooktan ekle serkan.turan@live.com 5000 tl pesin Gerisi 5000 5000 12 taksit yapariz Ödemede kolaylikda saglariz. Misal Hiç ödemezsin :D
-
rakkoc bunu yazdı
Gel vereyim scripti kurulumunuda yapabilirim. sorun degil .facebooktan ekle serkan.turan@live.com 5000 tl pesin Gerisi 5000 5000 12 taksit yapariz Ödemede kolaylikda saglariz. Misal Hiç ödemezsin :D
scarletbeard tarafından 18/Ara/12 14:44 tarihinde düzenlenmiştir -
scarletbeard bunu yazdırakkoc bunu yazdı
iyimiş bu :)
-
suhatuna bunu yazdıscarletbeard bunu yazdırakkoc bunu yazdı
iyimiş bu :)
Müşteri Cekiyorum. Ödemede herkes kolaylik yapinca bende altta kalmayayim Daha üste cıkayim die düsündüm. :D
-
ekledim hocam; Facebook@rakkoc.com benimkiside.
-
rakkoc bunu yazdı
Eklemiş olabilirsinde kabul edecegimi kim soyledi ben sadece ekle dedim egomu tatmin ettim :D
-
scarletbeard bunu yazdırakkoc bunu yazdı
Eklemiş olabilirsinde kabul edecegimi kim soyledi ben sadece ekle dedim egomu tatmin ettim :D
:)