Opera , Explorer , Firefox Kim Ne Kullanıyor
-
firefox bence açık kaynak önderi resmen... üstelik arada google a bile kafa tutuyor... chrome denemedim işin açığı opera ile deneyimim oldu. ama sevemedim ie desen yanına yaklaşılmaz nitekim google ın bile hacklenmesine yol açtı... ayrıca bizim tilkinin harika eklentileri var ama en çok ilk kullanmaya başladığım zamanı hatırlıyorum bir dergi dvd si içinde hayranların çektiği videolar vardı... izleyince ne gülmüştüm ama...
gerçi evet arkadaşlar haklı malesef son günlerde çok saçma şeylere kasmya başladılar deli ram tüketiyor içine iki add-on atınca... ama şuda bir gerçek harika add-on ları var... geçen bir tanesini gördüm girdiğin sitenin tüm css dosyalarını çarpıyordu... süper ötesi birşeydi. içimin yağları eridi diyerek sanırım daha iyi açıklayabilirim :D daha bunun gibi nice addonları var hatta bir tanesi rapidshare da senin yerine free düğmesine tıklayıp gereken süreyi bekleyip bir sonraki dosyayı bile otomatik indiriyordu yani download yöneticisinin işini yapıyordu...
-
Ben Safari kullanıyorum.Opera vardı ama cok yavaş calısıyor.nedeni ne olsa gerek ?:(
-
firefox forever.
-
hepsini denemiş olmakla beraber Firefox...
-
su an chrome daha iyisi yapılana kadar..
-
flock ve firefox kullanıyorum.
-
chrome
-
chrome
-
chrome ve opera
-
Safari