Opera 11 Alpha
-
hız: chrome
görsellik eklenti vs: opera
diğer herşey için: firefox
-
ie ve ff'un yavaş açılmasının sebeb, önbellekteki şeyler diye okumuştum. Çok ram yemesine rağmen opera kullanıyorum şahsen, tasarımı yormuyor insanı, hızlı güzel.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
ben ieye tıkladıktan sonra 3-5 makale okurum :D o ne hantal bişeydir ya :D opera en hızlı açılan sonra firefox. hız olarak tabiki opera :) firefox 4ün tasarımına bakınız. operanın kopyası
-----------------------------bıkmadınız mı şu çaldı hırsız ayaklarından. operada eklenti özelliğini çaldı o zaman firefox dan.
-
hocam ben ara ara denerim benim için en onemli olan bir özellikte tıkladıkan sonra tarayıcının açılma suresi
bunda en hızlı chrome veya chromium 1-2 sn açılıyor.www.google.com ile birlikte
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
_Dert_ bunu yazdı:
Benim pc de ie8 cabuk acılıyor ama tabi boş sayfa olarak acılıyor..opera hep sekmeli acıldıgından belki öyle düşünmüşümdür... kapatırken 6-7 sekmeli kapatıyom sonra kaldıgım yerden devam edeyim diye :)
Hız olarak operadan sonra yine opera, sonra bida opera =) Ff de hız diosan nasada ki pc lerden filan var sanırım sende :|
şuan bu konuda kimse ff övmüyor ki :) zaten ff nin yerini chrome aldı... -
operayı severim ama firefox kullanırm.
-
chorme iidir yaa..tasarımı hoşuma gidiyor.artı benim için en önemli şey hız.
pek anlamadığımdan soruyorum eklentinin faydaları nelerdir ? yada eklenti nedir başlı başına...
-
carnager bunu yazdı:
hız: chrome
görsellik eklenti vs: opera
diğer herşey için: firefox
-----------------------------hoca insaf daha alpha sürümünde ilk defa eklentiyi gördü Opera.
-
ff dayımın bilgisayarında tıklamayla açıyor ama ben de abartmıyorum 1 dk.da açıyor ama açtıktan sonra durdurana helal olsun. 10 Mbit fiber. vur gigabyte'lara.
-
Operayı niye bu kadar seviyorsunuz bilmiyorum.Ben hep kullanmak istedim operayı ama ne zaman heveslenip indirsem hayal kırıklığı yaşıyorum.Çünkü kendi kendine çöküyor pc'yi performanstan düşürüyor.Sorun bende mi anlamış değilim.