Ordu-Giresun Havalimanı‘Na İlk Uçak İndi
-
AllahinOglu bunu yazdı
tabi yapacak yıl 2015 olmuş her ilde ilçede hava alanı olması gerekir
gavurun çük kadar adasında 7-8 tane hava alanı var
devlet asli görevi bunlar zaten devlet niye var
devlet bunları yaptı diye reklam yapıyor
yaptı yapmasına fakat milletin vergilerini çalarak yaptı yandaşına ihaleyi vererek yaptı
böyle oluncada hava alanın bi anlamı kalmıyor alsınlar soksunlar bi taraflarına hava alanlarını...Türkiye bir senin görüşünü anladım hocam ya büyük insansın :)
-
Önce bu havalanından yararlanabilcek parayı versinler aq heryer havaalanı olsa ne olur
-
Dalga kirmayin oglum :)
Dentist bunu yazdıFcuk bunu yazdımkyb bunu yazdıdhmm bunu yazdıAnlayamadigim icin merak ediyorum/soruyorum.
Cok yagmur yagip o inis pisti sular altinda kalmaz mi ?
Kalirsa ucaklar nereye incek ?Şimdi bakın 1871 yılına gidelim ilk uçan insanlar Wright kardeşler uçuş denemelerinde sayısız kere düşmüşlerdir. Hadi biraz ileri gelelim efendime söyleyeyim, 1900'lü yıllarda boğazda uçan martılar şehirhatları vapuruna çarpıp ölmüşlerdir. Bu işin fıtratında var.
Kıvıramadın :) Hayırlı olsun diyeceksiniz.
abi bu dediğini düşünmüşlerdir muhakkak bir önlemi vardır o kadar mal değildirler.
Hayırlı olsun ne diyelim, umarım eksik bi tarafı yoktur.
Yalnız estetiğe o kadar önem vermişler ki pilot bi hata yapsa hızını alamasa diğer havalanlarında toprakta moprakta sürüklenip dururdu uçak burda direkt hop denize :)
bi de bu havaalanı deniz doldurulup mu yapılmış?
Kardesim benim de demek istedigim su :Ben havaciliktan v.s. hic anlamam. Resme baktigimda sanki su seviyesine yakin gibi duruyor. Elbette muhendisleri onlemini almislardir.
Oyle geldi gozume sorayim dedim.
KAfamda oyle canlandi. Su seviyesi artar da yolu kapatirsa sikinti lur gibi geldi de sordum
-
Havalimanının ismi değişse fena olmaz. Ordu ve Giresun'lular için iyi olmuştur, artık uçağa binmek için 1-2 saat Trabzon'a kadar gitmeye gerek yok.
-
AllahinOglu bunu yazdı
yaptı yapmasına fakat milletin vergilerini çalarak yaptı yandaşına ihaleyi vererek yaptı
böyle oluncada hava alanın bi anlamı kalmıyor alsınlar soksunlar bi taraflarına hava alanlarını...Arap sen yorum yapma bokunu çıkarıyorsun :)
Ne demek her ile ilçeye havaalanı, köylere de yapalım istersen?
Gerekli bir yerdi hayırlı olsun karadeniLilere
-
RockZs bunu yazdı
Havalimanının ismi değişse fena olmaz. Ordu ve Giresun'lular için iyi olmuştur, artık uçağa binmek için 1-2 saat Trabzon'a kadar gitmeye gerek yok.
acaba nerelere direkt uçuş var ?
-
rapidhacker550 bunu yazdıRockZs bunu yazdı
sanırım sadece istanbul ve ankara var. belki yakında artar.
-
mataramasuko bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
böyle oluncada hava alanın bi anlamı kalmıyor alsınlar soksunlar bi taraflarına hava alanlarını...Arap sen yorum yapma bokunu çıkarıyorsun :)
Ne demek her ile ilçeye havaalanı, köylere de yapalım istersen?
Gerekli bir yerdi hayırlı olsun karadeniLilere
bidon kafalar göbeğini kaşıyanlar yorum yapınca biz birşey diyor muyuz :)
-
RockZs bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıRockZs bunu yazdı
çok var öyle yakında yakında bekliyoruz yıllardır
-
rapidhacker550 bunu yazdıRockZs bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıRockZs bunu yazdı
çok var öyle yakında yakında bekliyoruz yıllardır
hocam arz-talep meselesi biraz da bu işler. yine de oradakilerin işine yarar. dua edelim uçaklar iş yapsın da kapanmasın orası. kaç kişi ekmek yiyordur şimdi oradan.