Org Çalarım Diyenler.. Varmı Böylesi Gelin Siz Karar Verin.!
-
bende ne sandım yaaa
zamanla sende boyle olursun kardesım... gozlerı kapalı bıle calarsın
ne kadar emek o kadar urun....
-
edit
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------burdaki ilk saniyelerde çalan müziğin adı nedir ? genellikle bursaspor lu taraftarlarda duyuyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=9z7Z5i-hS3E
-----------------------------şinanari ..... hatta bnıor kız soluyordu ama adını da unuttum... arattır bulursun
-
Tamamen duyğu seli bir çalışma :)
-
ugurben bunu yazdı:
-----------------------------bende ne sandım yaaa
-----------------------------Umarım Seviyom Org Çalmayı Casio AT1 Vardı benim, Satmıştım 2 Yıl Önce, Bakalım iyi Bir Org Yeniden alam yeniden Başlayacam.
-
@kapil , @ugurben
teşekkürler.
-
hocam super valla sahahtan beri 9 kere izledım : )
-
Org değil piano ama bide bunu görün o zaman derim dudağımız uçukluyor madem.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=125093964579&ref=mf
-
ugurben bunu yazdı:
-----------------------------bunda zor bir taraf yokki arkadaşım bende videoyu acarken cok farklı bişey bekliyordum adam bildin lök kardeşlerden biri çıktı(antepliler bilir :D) bu adamın karsına notayı koy okuyamasaz(tahminin şimdi adamın arkasından konusmayalım shockman bizede küdür etmesin sonra :D:D)bundan çok daha zor parçaları notadan okuyup çalmıslıgım vardır,Şehnaz londa gibi istersen çeker yollarım sana hatta buraya yükleyeyim karsılastırma yapın bir tarafta halk kahramını düğünlerin vazgeçilmez ismi ercan, diğer tarafta tahribat müridi generous :D:D:D:D
-
generous bunu yazdı:
-----------------------------ugurben bunu yazdı:
-----------------------------bunda zor bir taraf yokki arkadaşım bende videoyu acarken cok farklı bişey bekliyordum adam bildin lök kardeşlerden biri çıktı(antepliler bilir :D) bu adamın karsına notayı koy okuyamasaz(tahminin şimdi adamın arkasından konusmayalım shockman bizede küdür etmesin sonra :D:D)bundan çok daha zor parçaları notadan okuyup çalmıslıgım vardır,Şehnaz londa gibi istersen çeker yollarım sana hatta buraya yükleyeyim karsılastırma yapın bir tarafta halk kahramını düğünlerin vazgeçilmez ismi ercan, diğer tarafta tahribat müridi generous :D:D:D:D
-----------------------------Yok Hocam Adam Notaları En Net Çalarken Süren Biri. Notaları Okuyabildiğine Eminim. Zira Kara Düzen Çalan Orgçuları Bilecek Kadar Müzikten Anlarım. O Konuda İçin Rahat Olsun. Küfür etmem Canımsın yahu. Oradaki Adamın Sıfatını Edepsizce Şeyine Benzetince Dayanamadım. :)