Organ Bagışı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    BeYaZZZ bunu yazdı

şimdi ben merak ediyorum bu organ bağışında öldün diyelim ailenin nereye haber vermesi gerekiyor yada haber vermesi gerekiyor bir yere vermedin nolucak

ben öldümmü bitti gitti naparlarsa yapsınlar :D

şaka bi yana. hemen 112 yi arayıp taze organ oldugunu bildirmek lazım...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Ben başvurmak için gittim.Koordinator olayın sadece gösteriş için olduğunu her türlü aileye sorulduğundan bahsetti.Yani bir yakınınıza ulaşıp soruyorlarmış.Bağışlasanızda bağışlamasanızda.Saçmamı evet saçma neden o kadar reklam yapıldı peki dedim; aileler bilinçlenip böyle bir şey karşılarına çıkarsa yeni hayatlara bir şans versinler diyeymiş.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Valla ben öldükten sonra organlarımı bile vermem karşıyım böyle şeylere:))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

gözlerim hariç hepsini alsınlar toprak olacağına bi insana faydalı olması iyidir 

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

her halükarda götüme böcek giricek. Organlarımı bağışlarsam en az 2-3 kişi yaşar. Buda inancınız ne olursa olsun ; iyi birşeydir. Biliyorsunuz işte , bir insanı kurtaran bütün insanlığı kurtarmış olayı falan.

Hee din alimleri(!) diyor ki diğer dünyada organsız dirilcekmişiz. Sıçmışız. Yahu arkadaşım akıl var mantık var, diğer dünya dediğin gibi bir yerse orda sıçmaya ihtiyacın mı olacak ? Hayır organla gömülsende, geriye kemik kalıyor, organsız gömülsende...

Anlamıyorum abicim. Organ bağışı yapmayı istemek bir seçenek tabi ki de, saçma bahaneleri öne sürmek saçmalık. Ne kadar korkar olduk kan vermekten, başkalarının hayatlarını kurtarmaktan. Ne ara bu kadar anti insan olduk. Anlamıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek

ehliyetimdede  yazıyor bağışladım organlarımı kurtlar  böcekler yiyceğine bırakalımda hayatta birine faydalı olsun birilerine can versin ama bazıları bunu ticarete dökmüş parayla  böbreğini satıyor   bilmem  başka organlarını satıyor nası mantık la bu  

maycamp85 tarafından 17/Eki/12 13:07 tarihinde düzenlenmiştir

maycamp85
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delerumgecerum
    delerumgecerum's avatar
    Erkek

hocalar bende bağışlamak istiyorum herhangi bir hastaneye gitsem bağışlaya biliyorumuyum. yoksa özel biyerler mi var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

her halükarda götüme böcek giricek. Organlarımı bağışlarsam en az 2-3 kişi yaşar. Buda inancınız ne olursa olsun ; iyi birşeydir. Biliyorsunuz işte , bir insanı kurtaran bütün insanlığı kurtarmış olayı falan.

Hee din alimleri(!) diyor ki diğer dünyada organsız dirilcekmişiz. Sıçmışız. Yahu arkadaşım akıl var mantık var, diğer dünya dediğin gibi bir yerse orda sıçmaya ihtiyacın mı olacak ? Hayır organla gömülsende, geriye kemik kalıyor, organsız gömülsende...

Anlamıyorum abicim. Organ bağışı yapmayı istemek bir seçenek tabi ki de, saçma bahaneleri öne sürmek saçmalık. Ne kadar korkar olduk kan vermekten, başkalarının hayatlarını kurtarmaktan. Ne ara bu kadar anti insan olduk. Anlamıyorum.

Ben kendimi yaktırmayı düşünüyom hocam. Küllerimi de egenin sularına felan döksünler. Ne o gömülme ıyy, her yerimden böcekler çıkcak iğrenç ya.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

öldükten sonra napim ben kolu bacağı gözü verdim gitti hoca zati pek yaşamam ben zannetmiyom ciğerler bi halta yaramaz ama gerisini kullansınlar 

hayat boş pompala çoşşş :):)...
Toplam Hit: 2416 Toplam Mesaj: 20