Orhun Yazıtları Kadar Büyük Yazıtlar Bulundu
-
dedem daha ilkokuldayken ata eyersiz bindirmişti beni, at sürmüştük birlikte ozamandan beri burnumda tüter uçsuz bucaksız bozkırların özgürlüğü
-
Kutikula bunu yazdı
ülkemin araştırmacıları neyi araştırıyorlar tabi buda muamma. ama ben şu yapılan faşizanlığa karşıyım. '' Türk her zaman en yüksek yerdedir çünkü bizim kanımız şöyle bi kan böyle bir kan biz 40 kişiyle çini fethederdik te etmedik.''
ya kardeşim beni yine yanlış anlıcaksınız sövenler olucak. ama şu faşizan kafanın artık bitmesi gerekiyor. atalarım diyorsun,kanım diyorsun. ulan saf türkmüsün ben saf türkmüyüm şuan türkiyede yaşayan kim saf türk ? türkiye sınırları içinde türk kelimesinin anlamı ''türkiyede yaşayan insandır'' bu ülke yıllardır kürdüm lan türküm lan oyum lan buyum lan diyen insanlar yüzünden ne acılar cekiyor. birilerini doğuda kandırıyorlar sen kürtsün lan diye,izmirde insanlar ilk insanın Atatürk olduğuna inanıyorlar (abartma yaptım) türküz lan biz diye kürde söver. bu kafanın çözebileceği hiç birşey yokken insanlar niye hala diretiyor ben anlamış değilim. he zaten soyağacı olsa herkesin olay kökten çözülücek görücek nerde ne karışmış nerden ne olmuş sorun kalmıcakta vermiyorlar kolay kolay şu illet ağacı.
ulan bir de şu saf türk muhabbetini açan insanlar olmasa şu konuda? biz kitabe derdindeyiz adam saf türk derdinde. otur kardeşim oturduğun yere. konuşturmayın beni. kitabe hakkında yorum yapacaksan yap yapmayacaksan bir şey bilmiyorsan kes sesini. neyin ne olduğunu başka konularda anlatırsın. -
umbatu bunu yazdıKutikula bunu yazdı
ülkemin araştırmacıları neyi araştırıyorlar tabi buda muamma. ama ben şu yapılan faşizanlığa karşıyım. '' Türk her zaman en yüksek yerdedir çünkü bizim kanımız şöyle bi kan böyle bir kan biz 40 kişiyle çini fethederdik te etmedik.''
ya kardeşim beni yine yanlış anlıcaksınız sövenler olucak. ama şu faşizan kafanın artık bitmesi gerekiyor. atalarım diyorsun,kanım diyorsun. ulan saf türkmüsün ben saf türkmüyüm şuan türkiyede yaşayan kim saf türk ? türkiye sınırları içinde türk kelimesinin anlamı ''türkiyede yaşayan insandır'' bu ülke yıllardır kürdüm lan türküm lan oyum lan buyum lan diyen insanlar yüzünden ne acılar cekiyor. birilerini doğuda kandırıyorlar sen kürtsün lan diye,izmirde insanlar ilk insanın Atatürk olduğuna inanıyorlar (abartma yaptım) türküz lan biz diye kürde söver. bu kafanın çözebileceği hiç birşey yokken insanlar niye hala diretiyor ben anlamış değilim. he zaten soyağacı olsa herkesin olay kökten çözülücek görücek nerde ne karışmış nerden ne olmuş sorun kalmıcakta vermiyorlar kolay kolay şu illet ağacı.
ulan bir de şu saf türk muhabbetini açan insanlar olmasa şu konuda? biz kitabe derdindeyiz adam saf türk derdinde. otur kardeşim oturduğun yere. konuşturmayın beni. kitabe hakkında yorum yapacaksan yap yapmayacaksan bir şey bilmiyorsan kes sesini. neyin ne olduğunu başka konularda anlatırsın.güzelim yorumlara bi bak bakıyım konuyu önce ben mi çekmişim o tarafa.
-

-
anarsistherif bunu yazdı
resimlerde görüyorum dümdüz ova hep türklerin eski yeri, sonradan gelip yerleşen bile olmamış. orman bile değil ya dümdüz yer. gidip yerleşesim geliyor şerefsizim ne güzel yer :D
benide yaz la beraber gidelim, ikide asena aliriz yanimiza ulke bile kurariz.
dilimiz gokturkce dinimiz goktanri olur
-
KAAMOS bunu yazdı
http://www.osaka-u.ac.jp/en/news/ResearchRelease/2013/07/20130716_1
http://ajw.asahi.com/article/behind_news/social_affairs/AJ201307170060
2 adet ingilizce kaynak
osmanlı torunlarının sikinde olmadığı için bizim gündemimize girmedi
-
Aynen bir gün bir gitsek keşke kardeş, şu haberi gröünce bile tüylerim diken diken oluyor.