Orjinal Liverpool Formasını Fazla Bozmadan Daralttırabilir Miyim ?
-
Arkadaşlar selam ingiltereden bana hediye forma geldi ama bana biraz bol geliyor yanlardan ve kollardan biraz alınması lazım terziye felan vermek'te istemiyorum aslında ama başka yapacak bir çözüm bulamıyorum bu işi profesyonel bir şekilde yapan bir yer varmıdır ?
Dikiş yerleri biraz karışık görünüyor

-
iStanbulda olsaydın ben yapardım hocam eski bir terziye götür yaşlı olsun ısmarlamacı o güzelce yapar hiç bir sorunda çıkmaz emin ol..
-
HackerGenC bunu yazdı:
-----------------------------
iStanbulda olsaydın ben yapardım hocam eski bir terziye götür yaşlı olsun ısmarlamacı o güzelce yapar hiç bir sorunda çıkmaz emin ol..
-----------------------------malesef hocam istanbulda deyilim verecez bi ayar bakalım ama dikiş yerleri biraz karmaşık gibi duruyor sıradan bir t-shirt gibi dikili değil çok farklı bozmadan yaptırabilirsem ne mutlu bana :)
-
Dikişi yanda olucağına önde farkeden pek birşey yok aslında bizim yaptıklarımız kolay işçilik öyle yok yamuk kesiyim yok çok uraşıyım olmadığından yanda oluyor hem görüntü bakımındanda iyi oluyor bu formanın reklamı olduğundan birazda onu seçmişler hocam..
Benden sana tavsiye şu; Yaşlı bir ısmarlamacı terzi bul yaptır hiçte korkma on numara yapar farkına bile varmazsın..
-
forma da güzelmiş hacı güle güle kullan...numarası kaç
-
HackerGenC bunu yazdı:
Dikişi yanda olucağına önde farkeden pek birşey yok aslında bizim yaptıklarımız kolay işçilik öyle yok yamuk kesiyim yok çok uraşıyım olmadığından yanda oluyor hem görüntü bakımındanda iyi oluyor bu formanın reklamı olduğundan birazda onu seçmişler hocam..
Benden sana tavsiye şu; Yaşlı bir ısmarlamacı terzi bul yaptır hiçte korkma on numara yapar farkına bile varmazsın..
-----------------------------anladım hocam dediğini yapacam ;) eyvallah saol
-
murdery bunu yazdı:
forma da güzelmiş hacı güle güle kullan...numarası kaç
-----------------------------saol hocam =)
arkasını eklemeyi unuttum 23 numara CARRAGHER
-
boşver, bol gelsin, seneye de giyersin :)
-
EMRE955 bunu yazdı:
boşver, bol gelsin, seneye de giyersin :)
-----------------------------iyiydi hocam :D
-
hocam formanın biraz bol olması daha hoş oluyor bence futbolcudan aldım havası veriyor :D
-
hoca ister bi body salonuna git, ister 1 fast foodcuya.. 1-2 aya farkediceksinki o forma sana bol gelmeyecek :)