Orjinal Şaka Fikri Olan!!!
-
kucucuk bunu yazdı:
-----------------------------xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------biz şöle düşündük.
arkadaşlarla 1 gece bizde kalacaz.kalacağımız gün evin anahtarını 2-3 kuzene verecem.kuzenler gece 3-4 gibi gizlice girecekler hırsız kılığında ellerinde kurusıkı-beyzbol sopasıyla falan...gersinide düşünün artık :D
-----------------------------hocam ben güzel bir fikir buldumda alıntı.iki kişi evde kalın aksamdan bolca için ama sen cok içme ayık kal arkadaşın daha coooooook içsin sabah sızmış arkadaşını yüzüstü yatır kıçının oralara yumurtanın beyazını dök 30 dakkaya kuruycaktır.arkadasın uyanıncada:
"kardeş kusra bakma içkiyi fazla kaçırmışız biliyosun yengede nikahsız olmaz diyo idare et artık oldu bi kere" gibisinden laflar et...
-----------------------------hocam o şakayı yemez yawf herkes biliyo artık efsane oldu o şaka :D
-
Kene :|
Bir kutu sağlıklı kene bulursan super şakalar yapabilirsin : )
-
sen bu adamı içir, yatır, uyusun... eğer olursada sızsın... mümünse koltukta falan sızsın, ondan sonra şöyle yap...
1- önce güzel bir makyaj. :D
2- sonrada elinin içine traş köpüğü sık. bir kıl tüylede burnunu gıdıklamaya başla... burnunu kaşımaya kalktığı gibi olay bitmiştir:D
tabi bunları yaparken bide kamera çok iyi olur XD
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------sen bu adamı içir, yatır, uyusun... eğer olursada sızsın... mümünse koltukta falan sızsın, ondan sonra şöyle yap...
1- önce güzel bir makyaj. :D
2- sonrada elinin içine traş köpüğü sık. bir kıl tüylede burnunu gıdıklamaya başla... burnunu kaşımaya kalktığı gibi olay bitmiştir:D
tabi bunları yaparken bide kamera çok iyi olur XD
-----------------------------hocam dediğin bi anlık bi şaka biz şakayı epeyce uzatmak istiyoz o üstte yazdığım şakayı da (yaparsak eğer) kameraya çekmeyi düşiünüyoz zaten bi şakaya kara kılsak gerisi gelecek
NOT:şakanın videosu baya eğlenceli olacak kanımca :D
-
Yaratıcı fikirlerin oluşmasını istiyorsan rene abinin bütün videolarını izle :D ;
www.youtube.com/renegadealien -
arkadaşım güzel bi şaka yapmak istiyorsan jackess 2 yi izle burada 8-9 arkadaş birbirlerine eeşek şakası yapıyorlar güzel bir şaka bulabilirsin %100 garanti bulursun:D:D izleyenler bilir jackess 2 nin ne kadar iğrenç olduğunu:D:D
-
her ne yaparsan yap videoyu bizimle paylaşmazsan dalarım walla :):):)
-
size orjinal bir şaka anlatayım yaşanmıştır şakayı yapan da benim :) valla.
mekan körfez dershanesi (nurcuların)
coğrafya dersindeyiz bizim okuldan esmer bi arkadaşı(lakabı arap) sınıfa soktuk nijerden geldi dedik. çocukla ingilizce konuşuom ben hocaya
tercüme ediyom filan hoca iice kandı.hangi okuldan geldi dedi bu çocuğun kulağına fısıldadım o da
-fetullah gülen high school dedi biz tam çaktı sandık adam haa dedi high yüksek school okul doğru bizim okullar yüksek okul die geçer orda dedi.
hatıra fotoğrafı çektirdiler falan.
hoca öğretmenler odasına inmiş Nijerden misafirimiz varmış demiş diğer hocalar kırılmış resmen adam amma rezil olmuştu
-
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım güzel bi şaka yapmak istiyorsan jackess 2 yi izle burada 8-9 arkadaş birbirlerine eeşek şakası yapıyorlar güzel bir şaka bulabilirsin %100 garanti bulursun:D:D izleyenler bilir jackess 2 nin ne kadar iğrenç olduğunu:D:D
-----------------------------
indirmeye başladım bakalım -
biz bi arkadaşa yaptık ama bizim ki si kadar saf mı bilmiyom. mağdem ev önemli değil: 4 arkadaş bide bu aynı evde 3 gün kaldık her sabah aynı yemeği yedik her saatte aynı konuşmayı yaptık her akşam aynı yemek aynı muhabbeti tekrarladık de javü var ya o da neymiş amk onun:d sabahları aynı sattte kaltktık aynı saatte yattık her gün aynı esprileri yaptık 2. günü şaka sandı 3. günede sebat gösterip devam edince altına sıçtı herif: ''AGHA NE OLUYO ?'' ''Nİye böle yapıyonuz'' sorular sordu hep ama gülmemeniz lazım bide dağ evi olursa varya ohohho