folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Orjinal Şaka Fikri Olan!!!

Orjinal Şaka Fikri Olan!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:
    -----------------------------

sen bu adamı içir, yatır, uyusun... eğer olursada sızsın... mümünse koltukta falan sızsın, ondan sonra şöyle yap...

1- önce güzel bir makyaj. :D

2- sonrada elinin içine traş köpüğü sık. bir kıl tüylede burnunu gıdıklamaya başla... burnunu kaşımaya kalktığı gibi olay bitmiştir:D

tabi bunları yaparken bide kamera çok iyi olur XD

bunutv programında izlemiştim 1-2 yıl önce çok hoşuma gitmişti yapacaktım birine ama kaldı..

ama gözüne falan kaçsa zarar vermez mi , burnuna kaçsa tıkanır :B C:

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek

aa süper şakalar yapardık biz. mesela 1 tanesini anlatayım. içimizden birisi bir arkadaşını çağırdı. çarşıda buluşup eve gidiyoruz. yol boyunca ya bizemi geliyo yemekte yer diye mırıldanıyor. çocuk rahatsız oluyor tabi ev arkadaşı beni istemiyor diye. eve gidince bi gelsene diyip içeriye öağırıyor ve kopuyor kıyamet "genemi arkadaşını getirdin yemekte yer bu getirme dedim arkadaşını kaç oldu bu" falan gibisinden :)

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edonline
    edonline's avatar
    Erkek

Ben bi keresinde arkadaşları şakaladım o kadar inandırmışımki halen şaka olduğuna inanmazlar. :)

İçki ortamında biraz karanlık olursa iyi olur, birden bire donup kaldım ve çevremdeki kimseye aldırış etmedim kısa bir süre sonra fark ettiler halimi, "ne oldu lan" diye soru sormalar ama bende yine tepki yok elimdeki sigarayı üzerime düşürdüm almadım :) ortamdaki herkesin gözü size dikiliyor. :) Kendimi yere attım ve yine gözler açık tepki yok kendimi getirmek için bir kaç tokat attılar yine aldırış yok.

Sonra bırakın beni diye bağırıyorum, sende kimsin filan gibi. Ne olduğunu anlayamadılar, baktım 4 kişi aldı sırtına götürüyor.(Çarpıldım muhabbeti)

Bütün gece hoca hoca gezdik. :)

sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur herkesi sen dost mu sandın belki o agyar olur sadıkane belki o alemde bir dildar olur yar olur agyar olur dildar olur serdar olur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TecnoB
    TecnoB's avatar
    Erkek

yAPTIĞIMIZ Bİ ŞAKAYI ANLTAYIM İMKANINIZ VARSA YAPIN AMA ARKDAŞINIZ İRADESİ SALAM OLSUN KIRMASIN KAFAYI

gECELEYİ MEZALIK OLAN BİYERE GİDİN BİR ARKDAŞINIZDA  MEZARLIĞIN TAM DIŞINDA BİYERE DİĞERİDE İÇİNE SAKLASIN  2 KİŞİ VE BİDE ŞAKA ZEDENZLE BERABER YÜYÜRKEN ARKDAN SELSER GELİYO GİBİ FALAN ŞEYLER SÖYLEYERE ÜRKMESİNİ SALAYIN HIZLI BİR ŞEKİLDE  İLERLEYİN DAHA SONRA KARANLIK KUTU YERDE Kİ ARKŞINIZ HAFİFCE KENDİNİ GÖSTERSİN  VE SİZ MEZALIĞIN İÇİNE DORU KAÇIK AZDA GAZ VERİN KAÇ KAÇ DİYE ODA PEŞİNİŞZE GELECEKTİR GELDİĞİN MEZALIKDA İZ İZ KAYBETTİRN BU BASİT OLACAKTIR ZİRA SİZ ÖNCE GİRDİĞİNİZ İÇİN EMSALIĞA  SONRA MESARLIKTAKİ DİĞER ARKDAŞINIZ ÜSTÜNE  DÜŞENİ YAPRSA  ON NUARA OLUR SONRA GİDİN ARKDAŞINIZN PANTOLUNA BAKIN  SONUÇ GÖRECEKSİNİZ :D PANTOLDAN ANLMAZSANIZ ELLERİNİ DÜZ TUMASINI İSTEYİN  YERİNDE UDRAMIYO OLACAKTIR :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    xxspiderxx bunu yazdı:

nuggets54 bunu yazdı:

Arkadaşınızı karşıdan gören yere bi adam koyun.Arkadaşınıza diyinki bizim bi adam var cinci hoca falan diyin.Herşeyi görüyo diyin arayın istersen deyin.Arkadaşınız aradığınka karşıdan gören adam başlasın.Üstünde neler varsa saysın.Sonra herife kalk lan 2 rekat namaz kıl desin herif korkudan kılar.Bizim burda denediler herif donuna sıçıodu korkudan

harbi cin şakası olabilir acaip tırsıo adam cinlerden :D yalnız biraz daha orjinalleştirmek lazım

abimin ayvaz diye bi arakdaşı vardı arka odaya sıradışı bişiler var ayağına ne korkutmuşlardı :D

Sende dene böyle bişiler 

Konumu silenlere inat kürdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    kuru şıkı yerne boyalı tabanca alın aranızdan birini vursun sonra hırsızla cin i karıştırın

Zugzwang
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Şaka yapacağın kişiye ayran içirmek.Ama önce ayranın folyosunu dikkatlice aç,eczaneden oldukça ucuza temin edebileceğin ''MAGNESIE CALCINEE'' beyaz renkli toz çıkışları açıcı ilacından bir tatlı kaşığı koy.Folyoyu dikkatlice kapat ve bir yapıştırıcı (tercihen japon yapıştırıcısı) ile yapıştır.Kurbana ikram et.Önce sallar,sonra içer.Sonra daaaa cırt,pırt,cırrrrttttt.Aman sakın kendine ait mekanlarda bu şakayı yapma kişi etrafı fena kirletebilir....

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Kıza ağır şaka:Özellikle cafe gibi ortamlarda iyi olur.Kızın yanına git,havadan sudan birşey söyle...Sonra sesini yükselterek aynen şöyle bağırmaya başla:''Aldıracaksın o çocuğu,istemiyorum,benden olduğu ne malum,... v.s. Kuşungeçirmez yelek,çelik kask gibi korucu donanımları yanında götür,ne olur ne olmaz... 

Erkeğe ağır şaka:Belediye otobüsünde mesela,şaka yapacağın arkadaşına seslenerek: 'Baban hapisten çıktı mı?' diye sor.Evet dese bir türlü,hayır dese bir türlü ortada kala kalacaktır.

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Çok ağır şaka (Buna cana kast ta diyebiliriz...):Kullandığı dolap açılır,içine yeni yakalanmış bir tercihen sokak kedisi koyulur(aman dikkat şakanın zor yanı burası).Dolap sarsılarak,tekmelenerek,dürtülerek kedinin kızması sağlanır.

Şakazede dolabını açtığı anda ışığı gören kedi dışarı fırlayacaktır.Gerisini siz düşünün...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

ERERESEL bunu yazdı:

Çok ağır şaka (Buna cana kast ta diyebiliriz...):Kullandığı dolap açılır,içine yeni yakalanmış bir tercihen sokak kedisi koyulur(aman dikkat şakanın zor yanı burası).Dolap sarsılarak,tekmelenerek,dürtülerek kedinin kızması sağlanır.

Şakazede dolabını açtığı anda ışığı gören kedi dışarı fırlayacaktır.Gerisini siz düşünün...

----------------------------

o kedi sker lan adamı :)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
Toplam Hit: 23558 Toplam Mesaj: 56