Orta Bütçeli Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

z4 hakkında görüşleriniz nedir hocalar varmi kullanan tavsiye eden

Freedoom is not free.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    tranceport bunu yazdı

bende note3 almayı düşünüyorum nediyosunuz arkadaslar

iithalatcı garantı olayına da acıklık getırsınler note4 e baktım 24 te dagıtıma cıkacak fıyat 2300 note 3 mediamarket fıyatı 1800 1900 yuh dedım. 

nette 1450 e kadar var paralel ıthalattan zıyade ıthalatcı garantısı .

note4 ıle note 3 arasındakı farka deger mı o para ? gecen samsung shopta malın bırı super kamerası 16 mp ıslemcısı snapdragon sensoru kandakı oksıjen oranını olcuyor dedı ulen seker olcse tamamda kandakı oksıjen oranını ogrensen ne olur ? o2 barik tedavısıne mı gıreceksın ? 

spenden oturu note3 dusunuyorum

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    OFree bunu yazdı

z4 hakkında görüşleriniz nedir hocalar varmi kullanan tavsiye eden

Cikan telefon z3 hocam 6 ayda bir amiral gemisi tanıtan markadan telefon alınmaz bütçesine göre cihaz tavsiye edebilirim şuan piyasalarda ki de iyi FP cihaz g2

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Sağ olun hocalar. Zenfone 5 ile g2 arasında kaldım, zenfone pil ömrü kötü diye yazılar okudum. Teknosada biri 700 biri 1400, 1 sene sonra değiştireceğimi düşünürsek vereceğim 2 kat paraya değer mi? Şu 1000 liraya bulabileceğimi söyleyen müridlere bi sorum olacak garanti olayı nasıldır? Teknosa gibi olur mu yoksa 3-5 ay sonra sorun yaşadığımda göndermesi bi dert, beklemesi bi dert, saçma sapan tamiratlar yapmaları bi dert, kullanıcı hatası diye geri göndermeleri ayrı bi dert olmasın?

Şafak 1152!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    tranceport bunu yazdı

bende note3 almayı düşünüyorum nediyosunuz arkadaslar

iithalatcı garantı olayına da acıklık getırsınler note4 e baktım 24 te dagıtıma cıkacak fıyat 2300 note 3 mediamarket fıyatı 1800 1900 yuh dedım. 

nette 1450 e kadar var paralel ıthalattan zıyade ıthalatcı garantısı .

note4 ıle note 3 arasındakı farka deger mı o para ? gecen samsung shopta malın bırı super kamerası 16 mp ıslemcısı snapdragon sensoru kandakı oksıjen oranını olcuyor dedı ulen seker olcse tamamda kandakı oksıjen oranını ogrensen ne olur ? o2 barik tedavısıne mı gıreceksın ? 

spenden oturu note3 dusunuyorum

garanti olayı kafamı karıştırıyo.grey mal muhabbeti

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

General Mobil Elite al hocam.  Tek geçerim. Donanım bakımından Iphone 6 ile yarışır

xxx
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı

General Mobil Elite al hocam.  Tek geçerim. Donanım bakımından Iphone 6 ile yarışır

Android ile iPhone'u karşılaştırmak ne alaka hocam ? Ona bakarsan piyasadaki amiral gemilerinin çoğu iPhone 6'yı donanım olarak sikip atar. Apple iPhone için işletim sistemini özel olarak dizayn ediyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Madem konusu var bende sorayım hocalar, 1300'e kadar telefon önerebilir misiniz?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    EMRE955 bunu yazdı

Android ile iPhone'u karşılaştırmak ne alaka hocam ? Ona bakarsan piyasadaki amiral gemilerinin çoğu iPhone 6'yı donanım olarak sikip atar. Apple iPhone için işletim sistemini özel olarak dizayn ediyor.

donanım olarak şunu ekleyebilirim  şu anda bütün androidler 32 bit mimari kullanırken iphone 64 bit kullanıyor. öyle sikip atamaz yani 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

800liraya kadar limitim var, sıfır ya da ikinci el ne almamı tavsiye edersiniz?

Toplam Hit: 4292 Toplam Mesaj: 34