Orta Bütçeli Telefon Önerisi
-
z4 hakkında görüşleriniz nedir hocalar varmi kullanan tavsiye eden
-
tranceport bunu yazdı
bende note3 almayı düşünüyorum nediyosunuz arkadaslar
iithalatcı garantı olayına da acıklık getırsınler note4 e baktım 24 te dagıtıma cıkacak fıyat 2300 note 3 mediamarket fıyatı 1800 1900 yuh dedım.
nette 1450 e kadar var paralel ıthalattan zıyade ıthalatcı garantısı .
note4 ıle note 3 arasındakı farka deger mı o para ? gecen samsung shopta malın bırı super kamerası 16 mp ıslemcısı snapdragon sensoru kandakı oksıjen oranını olcuyor dedı ulen seker olcse tamamda kandakı oksıjen oranını ogrensen ne olur ? o2 barik tedavısıne mı gıreceksın ?
spenden oturu note3 dusunuyorum
-
OFree bunu yazdı
z4 hakkında görüşleriniz nedir hocalar varmi kullanan tavsiye eden
Cikan telefon z3 hocam 6 ayda bir amiral gemisi tanıtan markadan telefon alınmaz bütçesine göre cihaz tavsiye edebilirim şuan piyasalarda ki de iyi FP cihaz g2
-
Sağ olun hocalar. Zenfone 5 ile g2 arasında kaldım, zenfone pil ömrü kötü diye yazılar okudum. Teknosada biri 700 biri 1400, 1 sene sonra değiştireceğimi düşünürsek vereceğim 2 kat paraya değer mi? Şu 1000 liraya bulabileceğimi söyleyen müridlere bi sorum olacak garanti olayı nasıldır? Teknosa gibi olur mu yoksa 3-5 ay sonra sorun yaşadığımda göndermesi bi dert, beklemesi bi dert, saçma sapan tamiratlar yapmaları bi dert, kullanıcı hatası diye geri göndermeleri ayrı bi dert olmasın?
-
hipokondriyak bunu yazdıtranceport bunu yazdı
bende note3 almayı düşünüyorum nediyosunuz arkadaslar
iithalatcı garantı olayına da acıklık getırsınler note4 e baktım 24 te dagıtıma cıkacak fıyat 2300 note 3 mediamarket fıyatı 1800 1900 yuh dedım.
nette 1450 e kadar var paralel ıthalattan zıyade ıthalatcı garantısı .
note4 ıle note 3 arasındakı farka deger mı o para ? gecen samsung shopta malın bırı super kamerası 16 mp ıslemcısı snapdragon sensoru kandakı oksıjen oranını olcuyor dedı ulen seker olcse tamamda kandakı oksıjen oranını ogrensen ne olur ? o2 barik tedavısıne mı gıreceksın ?
spenden oturu note3 dusunuyorum
garanti olayı kafamı karıştırıyo.grey mal muhabbeti
-
General Mobil Elite al hocam. Tek geçerim. Donanım bakımından Iphone 6 ile yarışır
-
EMRE955 bunu yazdı
General Mobil Elite al hocam. Tek geçerim. Donanım bakımından Iphone 6 ile yarışır
Android ile iPhone'u karşılaştırmak ne alaka hocam ? Ona bakarsan piyasadaki amiral gemilerinin çoğu iPhone 6'yı donanım olarak sikip atar. Apple iPhone için işletim sistemini özel olarak dizayn ediyor.
-
Madem konusu var bende sorayım hocalar, 1300'e kadar telefon önerebilir misiniz?
-
Mustafa bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
Android ile iPhone'u karşılaştırmak ne alaka hocam ? Ona bakarsan piyasadaki amiral gemilerinin çoğu iPhone 6'yı donanım olarak sikip atar. Apple iPhone için işletim sistemini özel olarak dizayn ediyor.
donanım olarak şunu ekleyebilirim şu anda bütün androidler 32 bit mimari kullanırken iphone 64 bit kullanıyor. öyle sikip atamaz yani
-
800liraya kadar limitim var, sıfır ya da ikinci el ne almamı tavsiye edersiniz?