Orta Bütçeli Telefon Önerisi
-
@bykamu hocam 100 lira daha ekleyip g2 alabilirsin.
@tosun buyuk ekran sorun degilse zenfone 6 alabilirsin pili 3000mah civariydi sanirim, ama zenfone 5 de alinabilir. Ben g2 almaya karar verdim onu almasam zenfone 5 alacaktim. Umarim verecegim farka değer. -
tosun bunu yazdı
800liraya kadar limitim var, sıfır ya da ikinci el ne almamı tavsiye edersiniz?
Az daha zorla 50 - 100 daha tertemiz G2 ler var :)
-
JiggSaw bunu yazdıtosun bunu yazdı
nerden bulubiliriz bunları hocam 2.el fazla güvenmiyorumda varmi tavsiye edeceğiin bir yer
-
OFree bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıtosun bunu yazdı
nerden bulubiliriz bunları hocam 2.el fazla güvenmiyorumda varmi tavsiye edeceğiin bir yer
Hocam izmir de olsaydın almana kadar yardıcmı olurdum da malum istanbuldasın sanırım birileriyle irtibata geçip , gidip , görüp alman lazım ...
Önce araştır :
İlk buna TIKLA :
http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-lg-d802-g2/ikinci-el?sorting=price_asc&hasSecureTrade=false&address_city=34
Sonra Burdakilerden de İrtibata Geçebilrisin :
http://forum.donanimhaber.com/forumid_472/filt_12233,10639,8/tt.htm -
tosun bunu yazdı
Turkcellin telefonu var T50 ev arkadaşım aldı başarıli bir telefon fatura üzerine alabiliyorsun fakat ben çok beğendim 700 800 arasi biseye geliyor 24 ay fatura üzerine ilave oluyor iste benim önerim T50 ama sen bilirsin
-
General mobile Discovery 2
-
g2
-
Asus alın
-
hocam nedenlerini de yazsaniz neden asus? kullaniyor musun mesela? g2 karari verdim ama almadan once kararimi degistirirsem asus alabilirim.
-
CaniSokucu bunu yazdıhocam nedenlerini de yazsaniz neden asus? kullaniyor musun mesela? g2 karari verdim ama almadan once kararimi degistirirsem asus alabilirim.
g2 al rahat et hocam. son zamanlarda çıkan en iyi telefonlardan.
2. el olarak ararsan 850e veya 900e filan bulabilirsin.