Ortaçağ Kıyafatlerini Nerden Bulabilirim Diktirsem Pahalı Olur Mu? Kumaşı Nasıl Bişey ?
-
s.a ya gecen filmde izledim pek hosuma gitti ortacağ kıyafetleri var ya hani kahverengi siyah yeşil tonlarından kapşonlu felan baya bi sevdim onları nerede bulabilirim diken var mı terziler diker mi dikerse kaça diker kumasını nerden bulacaklar buldular nasıl eskitecekler, eski görünümü nasıl bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen. haydi selametle.
-
nabacan a. q orta çağ kıyafetlerini? zamanda yolculukmu yapacan?
eski şeker torbaları uygun olur..
gerçi büyük ihtimalle şeker çuvalından diktirdiğin donun göte gelen kısmında konya şeker fabrikası, çüke gelen kısmında da net 50 kg. yazarsa at çöpe durumu doğar ya.. -
Zoahaha ( tuğrulbabaya)
-
Walla harbi ya bu çuvallar oluyordu bi zaman işeğitimi için aldıydık ama sadece çuval olmaz ya ayrıca konya şeeker yazar :) rezil olmayalım. yaptıracam arkadaşlarla 3-4 kişi zaferde gezecez :D kontv'ye haber olacaz. sponsor arıyos :)
-
yOK abi bişey değil de ole çükünde falan knoya şeker yazarsa kariman çizilir. Yanlış anlaşılırsın.
-
Tövbe Töve Tiyatrocu seni...
-
o izledigin filmi bizimle paylaşırsan bizde gaza geliriz belki yaptırırz bir "robe" bizde,zamanında bizde yaptırcaktık terciye gidip diktircektik salı pazarından kumaş alcaktık fiat listesi de cıkarmıştık hatta,etraftan kalın sopa bulur uzerine elektrik tesisatı dosıcektik asa yapıcaktık,saclarımızı boyuyip rakınkoka gitcektik ama yalan oldu:(
-
muhahahahahahah
tuğrulbaba
-
olm film falan çekmiceksen diktirtme
-
hacım sen diktir hatta diktirebiliorsan toplu diktir,zamanında buralarda yüzüklerin efendisinin 1nci bölümü yayınlancaktı.
9-10 kişi göründü sokakta,herkesin üzerinde cübbe var sokakta yürüorlar fln herkes bunlara bakıor adım adım sinema kapısına yürüorlar bunlar girdiler biletleriyle fln ben gerisini goremedim,tek başına *** gbi alma ama toplu halde gezebilecegin arkadaşlarınla alıcaksan al cok zevklidir,ceşitli metal bazlı konserlerede cübbe ile gidersin atmosferini daha iyi yaşarsın fenamı?hem sıcak tutar:) -
puhahaahuahzhuzhuahuzahuahuahauhuhauhuahsuas :D
Toplam Hit: 2128 Toplam Mesaj: 16