folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ortaçağ Kıyafatlerini Nerden Bulabilirim Diktirsem Pahalı Olur Mu? Kumaşı Nasıl Bişey ?

Ortaçağ Kıyafatlerini Nerden Bulabilirim Diktirsem Pahalı Olur Mu? Kumaşı Nasıl Bişey ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    s.a ya gecen filmde izledim pek hosuma gitti ortacağ kıyafetleri var ya hani kahverengi siyah yeşil tonlarından kapşonlu felan baya bi sevdim onları nerede bulabilirim diken var mı terziler diker mi dikerse kaça diker kumasını nerden bulacaklar buldular nasıl eskitecekler, eski görünümü nasıl bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen. haydi selametle.

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nabacan a. q orta çağ kıyafetlerini? zamanda yolculukmu yapacan?
    eski şeker torbaları uygun olur..
    gerçi büyük ihtimalle şeker çuvalından diktirdiğin donun göte gelen kısmında konya şeker fabrikası, çüke gelen kısmında da net 50 kg. yazarsa at çöpe durumu doğar ya..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Zoahaha ( tuğrulbabaya)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Walla harbi ya bu çuvallar oluyordu bi zaman işeğitimi için aldıydık ama sadece çuval olmaz ya ayrıca konya şeeker yazar :) rezil olmayalım. yaptıracam arkadaşlarla 3-4 kişi zaferde gezecez :D kontv'ye haber olacaz. sponsor arıyos :)

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    yOK abi bişey değil de ole çükünde falan knoya şeker yazarsa kariman çizilir. Yanlış anlaşılırsın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Tövbe Töve Tiyatrocu seni...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    o izledigin filmi bizimle paylaşırsan bizde gaza geliriz belki yaptırırz bir "robe" bizde,zamanında bizde yaptırcaktık terciye gidip diktircektik salı pazarından kumaş alcaktık fiat listesi de cıkarmıştık hatta,etraftan kalın sopa bulur uzerine elektrik tesisatı dosıcektik asa yapıcaktık,saclarımızı boyuyip rakınkoka gitcektik ama yalan oldu:(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    muhahahahahahah

tuğrulbaba

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    olm film falan çekmiceksen diktirtme

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    hacım sen diktir hatta diktirebiliorsan toplu diktir,zamanında buralarda yüzüklerin efendisinin 1nci bölümü yayınlancaktı.
    9-10 kişi göründü sokakta,herkesin üzerinde cübbe var sokakta yürüorlar fln herkes bunlara bakıor adım adım sinema kapısına yürüorlar bunlar girdiler biletleriyle fln ben gerisini goremedim,tek başına *** gbi alma ama toplu halde gezebilecegin arkadaşlarınla alıcaksan al cok zevklidir,ceşitli metal bazlı konserlerede cübbe ile gidersin atmosferini daha iyi yaşarsın fenamı?hem sıcak tutar:)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    puhahaahuahzhuzhuahuzahuahuahauhuhauhuahsuas :D
Toplam Hit: 2128 Toplam Mesaj: 16