folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ortaçağ Kıyafatlerini Nerden Bulabilirim Diktirsem Pahalı Olur Mu? Kumaşı Nasıl Bişey ?

Ortaçağ Kıyafatlerini Nerden Bulabilirim Diktirsem Pahalı Olur Mu? Kumaşı Nasıl Bişey ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d9iyaboli9k
    d9iyaboli9k's avatar
    Erkek
    Kardeşim dünya mikinizde minare dötünüzde mi. Uğraşacak başka şey kalmadı mı. Millet gider mersine sen gidersin tersine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    d9iyaboli9k wc'nin sol .aşşağı hadi sen bi gez gel :) zaten uzun bi süre gelmeyecen pardon gelemeyecen :). umarım o beyaz kıçına tekme yedikten sonra bi gün gelip burayı okursun. hehe.

Frosttear ben zaten arkadaslarla gezcem ya tek basıma çekinirim bi de ortada tek sap gibi olmayayım ondan 3-4 kişi diktirecez bakalum terziyle konusayım sonra aksesuar olarak balta çekiç kelpeten makas :P felan alırız. ne kadar gürültü o kadar ürperti :P

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    elalemin derdi germiş anlaşılan arkadaşı saten banlanmış gitmiş

hocam bende cekiç balta yerine kılıc düşünüorum kendimede bulamadım istanbulda bulduklarım hep antika yada süslü püslü şeyler,en basitinden normal bir kılıç istiorum ama bulamadım(istanbullu arkadaslara duyurulur nerden bulunur edilir?),dogru diorsun tek başına dolaşırsan abes kaçar ama toplu halde dolaşırsan o zevk bambaşka
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Balta kılıç ( süs değil ) istediğin tür keskin aracı kadıköyde kilisenin orada bir mekan var ordan alabilirsin şu an adı aklımda değil fakat çok ucuz olacağını sanmam keskin bir uzun balta 600 küsür milyona patlıyor

gaipten görüntüler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    kılıç satan dükkan olarak bitek orayı biliorum bende,iskeleye giderken kilisenin karsısında hatta ama ordaki saf kılıç hic yok en azından işliorlar üzerine desen fln satıyorlar 250-300 e
    ben gayet mütevazi bir kılıç arıorum 2-3 adet metal i birbirne kaynak yaparak oldukca sade bişi arıorum demirciler yapar die dusunuorum fakat demirci nerden bulucam oyle bir sorunm var
Toplam Hit: 2132 Toplam Mesaj: 16