Ortadoğu"Da Savaş Resmen Başladı..
-
Hizbullah örgütünün iki İsrail askerini kaçırdığını açıklamasının ardından, İsrail birlikleri Lübnan'a girdi. Çıkan çatışmada yedi İsrail askeri öldü.
İsrail ordu radyosu, kara birliklerinin, Hizbullah tarafından kaçırılan iki askeri aramak amacıyla Lübnan'a girdiklerini duyurdu.
Haberde, çok sayıdaki İsrail askerinin, sınırın Lübnan tarafındaki arama çalışmalarını, hava kuvvetlerinin desteğinde yürüttüğü belirtildi.
Ortadoğu yine karıştı. Yine israil yine israil. Neden kazınmıyor bunların kökü anlamıyorum. Hıristiyan dünyası nasıl yahudileri sevebilir. İncile el basarak ABD patronu olan başkanlar nasıl mason localarına üye olur; nasıl yahudi yanlısı olur! Hz. İsa'yı çarmığa gerenler Müslümanlar mıydı, El-Kaide miydi ki ezilen, kafasına vurulan yahudiler değil de müslüman dünyası. Biri açıklasın. Batı dünyası ne demeye yahudilerin arkasında! Bir canavar yarattılar eski düşmanlarından. Hiç bir hıristiyanın bundan haberi yok. Lanet olsun. Kim bize yardım edecek! Ne zaman Anadolu bizim yerine cihan bizim diyecez. Ne zaman Türklerin olan Filistin kurtulacak! Ne zaman sibiryaya uzanacaz! Ne zaman ne zaman!! -
insallah türkiyeyede girerlerde burası onların mezarı olur muhahaha
-
H.z. İsa nında bir yahudi olduğunu unutma!!!!!
-
H.z. İsa nında bir yahudi olduğunu unutma!!!!!
yuh artık Hz. İsa Yahudi miydi bilmeden konuşma bilmiyorsan konuşma
------------------------------------------------------------------------
Sadece İsa değil, H.z Muhammed hariç bilinen bütün peygamberler yahudidir. Sazan gibi atlayıpta cahilliğini belli etme. -
Sadece İsa değil, H.z Muhammed hariç bilinen bütün peygamberler yahudidir. Sazan gibi atlayıpta cahilliğini belli etme.
Ben kendimi bildim bileli ortadoğuda savaş var.LYC iyi konuya değinmişin dai gutlarım..
-
Boşuna konuşmayayım Hristiyanlık geldikten sonra Yahudi kalan herkesin ta aqım... Bu biçlerin dini imanı para hayatları para alayının aq.
-
senin yazdıklarından haberin yok. Hz. Muhammed hariç bütün peygamberler yahudi idi demek cahilliğini yeterince gösterdi fazla kasma..
Toplam Hit: 5485 Toplam Mesaj: 54