Ortadoğu"Da Savaş Resmen Başladı..
-
-----------------------------------------------------------------------------
kokainman sana katılıyorum zamanın da osmanlıyı arkadasından vuranların sonu hiç iç açıcı değil. yanlış hatırlamıyorsam kırım olaylarıda vardı ve kırımlıların çektikleri acılar anlatmakla bitmez resmen nüfüsunu bitirdi ruslar -
filistin, ırak, lübnan, ürdün, mısır, cezayir, fas, libya, tunus ve sayamadığım diğer osmanlı müstemlekeleri; bir zmanlar arkadan vurdukları garib, saf ve temiz, sevecen ve şefkatli, merhametli adaletli Türklerin ahı tuttu. Dün karnımızı deşenlerin bugün karınlarının deşilmesine sadece acıyorum ve üzülüyorum bunun dışında müdahale etmek gibi sana taş atana sen ekmek at triplerine girmiyorum. Herşeyin bir diyeti vardır. Bugün ödenenler diyetten ibarettir.
Hz. İsa konusuna gelecek olursak. Nasıralı resul (kitabi peygamberlerin taşıdığı sıfat) yahudi toplumu içinde doğdu. Amcası bir yahudi peygamberdi. (Annesinin amcası zekeriya peygamber yanlışım varsa lütfen düzeltin epey zman oldu bu konuları okuyalı) Ayrıca yahya peygamberle çağdaştır. (yahya peygamber tevrat üzerine gelmiş bir peygamber olup nebidir musa as. mın şeriati ile hükmederdi. Örneğin o döneme kadar insanların yeğenleri halaları veya amcaları dayıları teyzeleri gibi 1. derece akrabaları ile evlenmeleri musa as. mın şeriatine uygun olarak serbestti. Lakin İsa as. şeriati bunu yasakladı. Yinelemek isterimki bu konularda yanlış hatırladığım bazı şeyler olabilir lütfen bu konuda yazdıklarımı merak ederseniz sorgulayınız kaynaklardan yanlış hatırladıklarım olabilir. Yanlış bilgi vermek istemem) İsa as. yahudi toplumunda doğan bir yahudidir. Yahudiden kasıt ibrani olması ise bu doğrudur.
Zekeriya AS
Yakup
Yusuf
Davud
Süleyman
Harun
Musa
Yahya
İsa
Yukarıda ismi zikredilenler yahudi olarak andığımız topluma gönderilen peygamberlerdir. Mesela Hz. Musa nın kayınpederi Eyup as. vardır ama yahudi toplumuna gelmemiştir. Hz İbrahim Asurlular yada sümerler gibi ıraki bir topluluğa geldiği yönünde deliller vardır. Yahudilerle ilgisi yoktur. (ki putperest bir kavme gelmiştir) -
Fincan az kitap karıştır demişsin ve Hz. İsa için de katolik dmeişsin.. Yeni gelen bir din nasıl oluyor da hemen mezheplere ayrılıyor bunu bi açıklar mısın? Kitap oku diyeceğine sen bi oku istersen
-
kardes yeni mi uyandınız savas osmanlı ortadogudan cekildiginden beri devam ediyo. 2010 a kadar israil vaadeilmiş toprakları almak zorunda savasın sonuna geliniyo bu günler kanlı günler zamanı. siz hala yabancıların mallarını alıp onlara para saglayın devam edin. onların mallarını alıp o mallara verdiğiniz para size mermi olarak geri dönüyor......
-
connection internete bağlandığın alet Türk malı mı? Öle çıkıp ahkam kesmeyin. Bilgisayarında bulunan Intel ve IBM parçaları hep yahudi malı.. Bağlandığın dsl bağlantıyı sağlayan serverler hep IBM ürünü.. Kullandığın bill amca ürünleri yahudi malı..
-
Tekel kurmuşlar gayler...
-
Allahım suçsuz yere ölen bu yavruların hesabını mutlaka soracaktır o gün yakındır allah larından bulurlar inşallah amin..
-
bılgısayardan ornek werme,gıydıgın pantolon ayakkabı tsırt ıctıgın cıgara ... bunlardan ornek wer
-
ben giymein içmein kullanmayın demedim. zike zike kullanıcan. dien sensin aç ve açıkta gez o zaman
-
çocuklar acı cekmiyordur oyle dusunuyorum cunku onlar geldiler ve gidiyorlar sadece bireydiler daha saflar bir cocuk dunyaya geldimi bereket ve Güzel günler gelir acilar sadece anne ve babalarina yani
suclulara. Allah affetsin.
Toplam Hit: 5478 Toplam Mesaj: 54