Ortaklık
-
merhaba arkdaslar bn bir işe kurdum kendıme... 1 arkadasm vardı onu ortak yapmstm kendıme pc basında duruyordu sürekli olarak simdi baska bi arkadasm daha var oda diyorki bnde ortak oliim obirini cıkartalım... ki kuzenlerimi flan saymıyorm hepsi ortak olalım diyorlar sizce ne yapmalıyım ortaklıga almamak icin ne uydurabilirim ?
-
hocam iş başka , arkadaşlık başka , olmaz de oldu bitti , isterse darılsınn sanaa
-
2 kişi girdik bu yola de a.q seni nie alalım bi gün başkası gelse seni atalım dese ve atsam ne düşünürsün de gün gelir benide atarsın de :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
hocam iş başka , arkadaşlık başka , olmaz de oldu bitti , isterse darılsınn sanaa
darılsın diyorsunda bu cocuk bnm en yakın arkdaslarımdan biiri herzaman takldıım biri -
ortak olup kötü olcagına baştan kötü ol uslubuyla anlatırsın zor olsada kendini rahatlatman için ben bir profesyonelim ve iş hayatında cesur olmalıyım diye telkinde bulunursun
-
hoca şimdi akrabanda olsa bunlarla ortak olursan
ilerde psikolojikmen rahatsızlıklar yaşıcaksın
bunlarla karşılaşmak istemiyorsan onları kendinden uzak tut
sen o arkadaşınla bu yola başlamışsın beraber devam edin derim.
-
Cia bunu yazdı:
ortak olup kötü olcagına baştan kötü ol uslubuyla anlatırsın zor olsada kendini rahatlatman için ben bir profesyonelim ve iş hayatında cesur olmalıyım diye telkinde bulunursun
işte o üslüp nedir onu bilmiorm ne dicegimi /// dedm bı ortagm daha var onu cıkar dıo cıkmaz dedm oda yakn arkadasm ozaman 3 kişi olalm dio obir ortagınıda dioki işler kötü siteyi kapatıyorm satıorm dersn olr biter dio :S -
" Ortaklık İyi Bir Şey Olsaydı; 2 Kardeş Bir Avrat Alırdı" Diyeceksin...
-
sana tek şey
arkadaşınla, eşinle, ailenle ortak olma..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------sana tek şey
arkadaşınla, eşinle, ailenle ortak olma..
dogru diyorsunda bn burda şimdi adama ne diyim bilmiorm ki :S -
ortak olması için 20 milyar para iste
Toplam Hit: 3483 Toplam Mesaj: 24