Ortaklık
-
arkadaşlık durumunun ne kadar ileri olduğunu bilmiyorum dostum ama,eğer gerçekten iyi bir dostun olsaydı sana ciddi ciddi onu çıkart beni al demezdi.Seni zor durumda bırakmazdı yani.Ek olarak bu çoçuk senin gerçekten samimi arkadaşınsa ona durumu düzgün bir dille anlattığında mutlaka anlayışla karşılayacaktır.İş dünyası acımasızdır dostum;)
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlık durumunun ne kadar ileri olduğunu bilmiyorum dostum ama,eğer gerçekten iyi bir dostun olsaydı sana ciddi ciddi onu çıkart beni al demezdi.Seni zor durumda bırakmazdı yani.Ek olarak bu çoçuk senin gerçekten samimi arkadaşınsa ona durumu düzgün bir dille anlattığında mutlaka anlayışla karşılayacaktır.İş dünyası acımasızdır dostum;)
yakınız die işte beni al diyor baskası kazanacagına dostn kardesnle kazn flan dio iste oof ya :S en iisi yapmıorm diip bırakmak bi süre:S -
arkadaslar harbi bi el atın yarın benden haber bekliyor arkds ?
-
ben onu atamam atarsa o beni atar felan de. ortaklıktan çıkarmak ta o kadar kolay bişey değil zannediyodum. isim hakkından felan dünyanın parasını alır eleman kurmaysa. değil mi?
-
İş yazışmalarında bu Türkçeyi kullanıyorsan zaten o iş batar. O yüzden çevrende kim varsa ortak olarak al. :)
-
Sana Pahalıya Patlar Adamım :| Arkadaşının Mesenesini Ver XD
-
Yahu her kafadan ayrı bir ses çıkmış anlamadım gitti..Bu arkadaş ciddi bir durumla karşı karşıya beyler yardım edelim işi espriye vurmak yerine..benim diyeceğim şudur bak o arkadaşınla bir yerde otur ve konuya şöyle başla; bak kardeşim(adı her neyse) iş hayatı anlık kararlarla değiştirilecek bir ortam değil..Ben de isterim seninle ortak olmayı ama bu şu an mümkün değil ortağı atmak gibi bir durum söz konusu olamaz lütfen bana anlayış göster..Bu benim fikrimdi..Ne kadar mantıklıdır bilemem ama daha iyi bir şeyler düşünenler yazsın arkadaşlar kolay gelsin..
-
SitemMelanet bunu yazdı:
Yahu her kafadan ayrı bir ses çıkmış anlamadım gitti..Bu arkadaş ciddi bir durumla karşı karşıya beyler yardım edelim işi espriye vurmak yerine..benim diyeceğim şudur bak o arkadaşınla bir yerde otur ve konuya şöyle başla; bak kardeşim(adı her neyse) iş hayatı anlık kararlarla değiştirilecek bir ortam değil..Ben de isterim seninle ortak olmayı ama bu şu an mümkün değil ortağı atmak gibi bir durum söz konusu olamaz lütfen bana anlayış göster..Bu benim fikrimdi..Ne kadar mantıklıdır bilemem ama daha iyi bir şeyler düşünenler yazsın arkadaşlar kolay gelsin..
eywallah sağolasın böyle diyebilirim suan zaten olmsuz birsey diemiorm cocua artk böle konsrm -
ayıptır sorması ne işi bu :D
-
gultekin bunu yazdı:
yakınız die işte beni al diyor baskası kazanacagına dostn kardesnle kazn flan dio iste oof ya :S en iisi yapmıorm diip bırakmak bi süre:S
-----------------------------hacı zaten böyle diyosa sen ondan hayır bekleme, o seni de atar işin başına tek başına geçer :| bu arada cidden ne iş?? :)
Toplam Hit: 3484 Toplam Mesaj: 24