Ortaklık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    arkadaşlık durumunun ne kadar ileri olduğunu bilmiyorum dostum ama,eğer gerçekten iyi bir dostun olsaydı sana ciddi ciddi onu çıkart beni al demezdi.Seni zor durumda bırakmazdı yani.Ek olarak bu çoçuk senin gerçekten samimi arkadaşınsa ona durumu düzgün bir dille anlattığında mutlaka anlayışla karşılayacaktır.İş dünyası acımasızdır dostum;)

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gultekin
    gultekin's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlık durumunun ne kadar ileri olduğunu bilmiyorum dostum ama,eğer gerçekten iyi bir dostun olsaydı sana ciddi ciddi onu çıkart beni al demezdi.Seni zor durumda bırakmazdı yani.Ek olarak bu çoçuk senin gerçekten samimi arkadaşınsa ona durumu düzgün bir dille anlattığında mutlaka anlayışla karşılayacaktır.İş dünyası acımasızdır dostum;)
    yakınız die işte beni al diyor baskası kazanacagına dostn kardesnle kazn flan dio iste oof ya :S en iisi yapmıorm diip bırakmak bi süre:S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gultekin
    gultekin's avatar
    Erkek
    arkadaslar harbi bi el atın yarın benden haber bekliyor arkds ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    ben onu atamam atarsa o beni atar felan de. ortaklıktan çıkarmak ta o kadar kolay bişey değil zannediyodum. isim hakkından felan dünyanın parasını alır eleman kurmaysa. değil mi?

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek
    İş yazışmalarında bu Türkçeyi kullanıyorsan zaten o iş batar. O yüzden çevrende kim varsa ortak olarak al. :)

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek
    Sana Pahalıya Patlar Adamım :| Arkadaşının Mesenesini Ver XD

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Yahu her kafadan ayrı bir ses çıkmış anlamadım gitti..Bu arkadaş ciddi bir durumla karşı karşıya beyler yardım edelim işi espriye vurmak yerine..benim diyeceğim şudur bak o arkadaşınla bir yerde otur ve konuya şöyle başla; bak kardeşim(adı her neyse) iş hayatı anlık kararlarla değiştirilecek bir ortam değil..Ben de isterim seninle ortak olmayı ama bu şu an mümkün değil ortağı atmak gibi bir durum söz konusu olamaz lütfen bana anlayış göster..Bu benim fikrimdi..Ne kadar mantıklıdır bilemem ama daha iyi bir şeyler düşünenler yazsın arkadaşlar kolay gelsin..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gultekin
    gultekin's avatar
    Erkek
    SitemMelanet bunu yazdı:
    Yahu her kafadan ayrı bir ses çıkmış anlamadım gitti..Bu arkadaş ciddi bir durumla karşı karşıya beyler yardım edelim işi espriye vurmak yerine..benim diyeceğim şudur bak o arkadaşınla bir yerde otur ve konuya şöyle başla; bak kardeşim(adı her neyse) iş hayatı anlık kararlarla değiştirilecek bir ortam değil..Ben de isterim seninle ortak olmayı ama bu şu an mümkün değil ortağı atmak gibi bir durum söz konusu olamaz lütfen bana anlayış göster..Bu benim fikrimdi..Ne kadar mantıklıdır bilemem ama daha iyi bir şeyler düşünenler yazsın arkadaşlar kolay gelsin..
    eywallah sağolasın böyle diyebilirim suan zaten olmsuz birsey diemiorm cocua artk böle konsrm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    ayıptır sorması ne işi bu :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdinc7534
    erdinc7534's avatar
    Erkek

gultekin bunu yazdı:

yakınız die işte beni al diyor
    baskası kazanacagına dostn kardesnle kazn flan dio iste oof ya :S en iisi yapmıorm diip bırakmak bi süre:S

hacı zaten böyle diyosa sen ondan hayır bekleme, o seni de atar işin başına tek başına geçer :|  bu arada cidden ne iş?? :)

Toplam Hit: 3484 Toplam Mesaj: 24