folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ortalama Bir Türk Vatandaşının Bir Günü...

Ortalama Bir Türk Vatandaşının Bir Günü...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek

Yerli Malı Yurdun Malı...
    türk malı kullanımı hakkında...

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

reklam amblemlerini koyarak insanlarin bilinc altina bunlari yerlestirmeside apayri guzel olmus. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

Güzel konu hacı sağol.

keşke hepimiz bunları yapabilsek.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _IsHaCKeR_
    _IsHaCKeR_'s avatar
    Erkek
    Eyw hacı güzel bi konuya deyinmişsin teşekkürler..

konusmak ihtiyac olabilir ama susmak bir sanattır... By_IsHaCKeR_ EMeGe SaYGı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Way amk adam manyak reklam yapmıs :) Yerli malı kullanmalıyızda aq yerli malı sağlam şey yok yapılan yerler ya bok yuvası gibi yada irenc  türkiyede coca-cola gibi kaç tane kola var 1 tanesi bu benziyo desin onu içelim belli başlı şeyler hariç genelde türk malı kullanırım.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    -----------------------------
    Way amk adam manyak reklam yapmıs :) Yerli malı kullanmalıyızda aq yerli malı sağlam şey yok yapılan yerler ya bok yuvası gibi yada irenc  türkiyede coca-cola gibi kaç tane kola var 1 tanesi bu benziyo desin onu içelim belli başlı şeyler hariç genelde türk malı kullanırım.
    -----------------------------
    haklısın aslında ama genede türk malı kullanmaya çalışıyoruz elimizden geldiği kadarıyla
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    IBM gibi tasakli bilgisayar firmamiz varda bizmi urunlerini kullanmiyoruz :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

yerli malı yurdun malı abi yemişim yaa (: Mc donalds vb büyük ve yabancı firmalar türkiyenin en temiz ve kaliteli ürünlerini üretiolar..tr nin herhangibir kö$essine gidin bakın hep aynı tat aynı temizlik aynı kalite.. Adamlar yapıor disiplini cart. hem bu markaları neden boykot edelimki ? milyonlarca watanda$ oralarda çalışyıyor. ordan ekmek kazanıyorlar.. bayiler bakkallar faln.Boykotta boykot nereye kadar gidicek. Yok coca cola da alkol var gelirinin bilmemnesini israile kasıor bilmemne gibi şehir efsanelerinede gülüp geçiyorum :) 3 ay dır işyerinde hergün cola turkaa alıyoruz. Yani yemin ediorum 1 kere bile bedava cola çıkmadı bumudur promosyon anlayışı..ama eve giderken Coca Cola alıyorum.. Genelde hep bedava promosyon çıkıyor... Nedir bu ? Ne diyeyim artık ben :) güvenemedim $ahsen. cola turkaya ...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hepsi gavur malı resimli olarak bilinç altına girmesi iyi

not şu internet alemine daldım dalalı ne alışveriş ne bişey hiçbişey almıyorum önceden alırdım ama fransızlara karşı abd ye karşı bi saldırı başladı içimde gavur tohumları o bokları bize yedirip ilerde gençliğimizi aptal yerine koyduruyorlar 

banyo yaparken HACI şakirden başkasını kullanmıyorum gusul alırken bazen sabunsuz yıkandığım oluyor :) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    keşke yerli malı kullanın diyipte sanki yer malı kullanıyormuş gibi yapacaklarına,
    yerli malı diye tabir edilecek 3-5 ürün yapsalar... gofret ve çikolatadan başka ne yerli malı var amk..
    danduni dunduni şeyler yapıyorlar destekelsinler o zaman yerli üreticileri yapalım yerli malı..

yerli malı kullanın diye bağırıp durmak sadece boş iş aşka bişey değil..lafa değil icraate ihtiyacı var bu milletin... :D

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

oldu olacak windows da kullanmayalım a.q.

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 4084 Toplam Mesaj: 23