Ortalama Bir Türk Vatandaşının Bir Günü...
-

Yerli Malı Yurdun Malı...
türk malı kullanımı hakkında... -
reklam amblemlerini koyarak insanlarin bilinc altina bunlari yerlestirmeside apayri guzel olmus.
-
Güzel konu hacı sağol.
keşke hepimiz bunları yapabilsek.
-
Eyw hacı güzel bi konuya deyinmişsin teşekkürler..
-
Way amk adam manyak reklam yapmıs :) Yerli malı kullanmalıyızda aq yerli malı sağlam şey yok yapılan yerler ya bok yuvası gibi yada irenc türkiyede coca-cola gibi kaç tane kola var 1 tanesi bu benziyo desin onu içelim belli başlı şeyler hariç genelde türk malı kullanırım.
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
Way amk adam manyak reklam yapmıs :) Yerli malı kullanmalıyızda aq yerli malı sağlam şey yok yapılan yerler ya bok yuvası gibi yada irenc türkiyede coca-cola gibi kaç tane kola var 1 tanesi bu benziyo desin onu içelim belli başlı şeyler hariç genelde türk malı kullanırım.
-----------------------------
haklısın aslında ama genede türk malı kullanmaya çalışıyoruz elimizden geldiği kadarıyla -
IBM gibi tasakli bilgisayar firmamiz varda bizmi urunlerini kullanmiyoruz :)
-
yerli malı yurdun malı abi yemişim yaa (: Mc donalds vb büyük ve yabancı firmalar türkiyenin en temiz ve kaliteli ürünlerini üretiolar..tr nin herhangibir kö$essine gidin bakın hep aynı tat aynı temizlik aynı kalite.. Adamlar yapıor disiplini cart. hem bu markaları neden boykot edelimki ? milyonlarca watanda$ oralarda çalışyıyor. ordan ekmek kazanıyorlar.. bayiler bakkallar faln.Boykotta boykot nereye kadar gidicek. Yok coca cola da alkol var gelirinin bilmemnesini israile kasıor bilmemne gibi şehir efsanelerinede gülüp geçiyorum :) 3 ay dır işyerinde hergün cola turkaa alıyoruz. Yani yemin ediorum 1 kere bile bedava cola çıkmadı bumudur promosyon anlayışı..ama eve giderken Coca Cola alıyorum.. Genelde hep bedava promosyon çıkıyor... Nedir bu ? Ne diyeyim artık ben :) güvenemedim $ahsen. cola turkaya ...
-
hepsi gavur malı resimli olarak bilinç altına girmesi iyi
not şu internet alemine daldım dalalı ne alışveriş ne bişey hiçbişey almıyorum önceden alırdım ama fransızlara karşı abd ye karşı bi saldırı başladı içimde gavur tohumları o bokları bize yedirip ilerde gençliğimizi aptal yerine koyduruyorlar
banyo yaparken HACI şakirden başkasını kullanmıyorum gusul alırken bazen sabunsuz yıkandığım oluyor :)
-
keşke yerli malı kullanın diyipte sanki yer malı kullanıyormuş gibi yapacaklarına,
yerli malı diye tabir edilecek 3-5 ürün yapsalar... gofret ve çikolatadan başka ne yerli malı var amk..
danduni dunduni şeyler yapıyorlar destekelsinler o zaman yerli üreticileri yapalım yerli malı..
yerli malı kullanın diye bağırıp durmak sadece boş iş aşka bişey değil..lafa değil icraate ihtiyacı var bu milletin... :D
-
oldu olacak windows da kullanmayalım a.q.