folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ortalama Bir Türk Vatandaşının Bir Günü...

Ortalama Bir Türk Vatandaşının Bir Günü...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    bizimkilerde üretsin ordan karşılayalım ihtiyaçlarımızı! öle yeşil meşil olmasın koduklarım ama

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Ortalama bir türk vatandaşının bir günü... bak sen su ise. ortalama bir turk vatandası bunların yarısına sahip olsunda yabancı kullansın ak. ben size ortalama bir turk vatandasının bir gununu soliyim. sabah uyanır kahvaltısını yapar evden cıkar ise giderken trafik vs. unsurlardan sinir katsayısı tavan yapmıstır. ise gider o sinirle aksamı getirmeye calısır isten cıkınca dogru eve gider cunku karısının siparis ettigi seyleri alabilecek alım gucu yoktur. ay basını beklemek zorundadır. sonra eve gider yemek vs. faslından sonra tv izlemeye baslarlar. malum dısarı cıkmak icin para gerekir. daha ileriki saatlerde evde bir gurultu kopar. sebebi ekonomik darbogazdır. artık gundelik hale gelen kavgadan sonra gidip yatarlar sabah aynı seyler silbastan tekrarlanır. yoksulluk sınırı 1.200ytl olan ve aclık sınırı 800ytl olarak belirlenmis bir ulkede insanların aldıgı parayı dusunursek ortalama bir vatandas tas catlasa 2.000ytl para alır(yoksulluk ve aclık sınırına gore) demişlerya bırak bu isleri devlet su isleri diye iste aynı oyle. insanlar bir kuru ekmegin pesinde kosarken gelmis yerli malından bahsediyolar. adamın malımı varda yerlisi olsun

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 4089 Toplam Mesaj: 23