folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ortalama Yükseltmede Dersi Veremedim İtiraz Edebilir Miyim? :"(

Ortalama Yükseltmede Dersi Veremedim İtiraz Edebilir Miyim? :"(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DRIVER
    DRIVER's avatar
    Erkek

Arkadaşlar slm. Az önce okulumun internet sitesinden öğrendiğim kadarıyla iki tane vermem gereken ders olan Fizik Ve Kimya derslerinden Kimya 60 alarak geçmişim ancak Fizik 41 alarak kalmışım. 4 puan için 1 yıl tekrar edecem. Bunu için bir itiraz hakkım var mı? Bana yardım edin lütfen....

Annemin babamın haberi yok kahroldum az önce eevde. Eşşekler gibi çalıştım iki dersede. Ağlıyorum kan ağlıyorum kan!!!! 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    Sanırım yok ta kotu bi durum hmm bide şey vardı tek ders snavı mı ne tabi bizim okulda hocayla konuş belki bi ayar çeker

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

Allahını seviyosan ne diye itraz etcen bende senin gibiyim bide benim tek ders

öyle iraz felan yok  ya hocayla konuşcan yada hapı yuttun :D 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek

hocayla konuş

Allah sabır versin ne diim inş düzelir bide ağlama kardeş

ben herşey için ağlardım hiç bişi için ağlanmaz bu dünyada anı yaşa unutma

HAYAT Bİ GÜNDÜR ODA BU GÜNDÜR...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DRIVER
    DRIVER's avatar
    Erkek
    hocam hadngi hocayla konuşayım müdür le mi yoksa fizik öğretmeniyle mi yoksa müdür yardımcısıyla mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    hangisiyle aran iyiyse onla konuş

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    birader tek dersle kalınır mı ya nası iş anlamadım, o ikisinin dışında başka kaldığın dersler de varmıydı? amk ben de kaldım bikaç dersten ama sorumluyum sınıfta kalma olayı yok :| aq 3 ay yattım bi tek sınava gitmeden önce evde biraz bakındım, haliyle 25 aldım :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Erkek
    hajı bence once fizikçiye git o sana soler nolucaksa müdüre gidersen sonra o hocanında başına bişeler açabilirsin sen hojaya git bence

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DRIVER
    DRIVER's avatar
    Erkek

hocam benim ilk dönem 2 tane birim vardı matematik ve kimya diğerleri 2-3-4-5 di. İkinci dönem fizik hocasıyla felan takıştım vs. vs.  İngilizce Alm Fizik ve Kimya 1 geldi ama matematik 2 oldu . İng ilk dönem 3 dü almda 3 dü fizik de 3 dü kimya 1 di. Ama mat ı kurtarığ ilk dönem 1 ken ikinci dönem 2 yaptım.. Vermem gereken ALM KİMYA FİZİK VE İNG sınavları ort yük. kaldı. Bende FİZİK VE KİMYA ya girdim (diğerlerine giremedim sözlüleri vardı veremezdim zaten). Kimya 60 almışım ama fizik 41 aldım. Sorun şu ki fizik hocasıyla takıştığım için kadın benim kağıdı bilerek kötü okudu. Fizikçiyle konuşmak dai istemiyorum.... Diğer fizikçi olsa geçmem için bir yol bulur. Ama kağıtları tartıştığın kadın fizik hocası okudu. Ve yazımı çok iyi biliyor.

İntihar etsemde kurtulsam....

Allah'ım!!!!! :'( 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Ben mahkemeye vermiştim mahkeme yazılı kağıdını başka bi okula ve hocaya gönderiyor o okuyor..
    mahkeme belli bi ücret istiyor ben aldığım notun 1-2 puan üstünü almıştım..
    fazla umutlanma ama böyle bi şansında var mahkemeye ücret ödemek şartıyla..

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Erkek
    Hajı ne diyim Allah kolaylık versin inş bi çözüm bulursun ama bence hojaya biraz yalvarsan olur he boşuna dememişler tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır die ne biliyim git özür dile mesela he bide şey vardı sanırım itiraz edebiliodun sınava sınav sonuçları açıklandıktan 1 hafta içinde itiraz dilekçesi yazıodun sınav kağidi tekrar mı okunuodu yoksa sen hojaylamı okuodun ole bişiler vardı ama daha başıma gelmediğinden emin diilim

Toplam Hit: 2938 Toplam Mesaj: 22