Ortalıkta Gezen Reiki Üstatları (?)
-
Bu bio enerji nedir bana da anlatın yaw. Belli ki uzman arkadaşlar var, yanıtlayabilirler mi?
Depolanabilen birşey mi bu? Ölçü birimi nedir? voltla falan mı ölçülüyor
mesela toprağa basınca negatif enerjiyi vücuttan atıyormuşuz onun yerine prizin toprak kismini tutsam olmuyor mu?
-
golgi bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıDrKill bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
bio-enerji meditasyon konularına bi çalış hacım senin gibi bir üniversite öğrencisine yakışmayan cahilce yaklaşımlar bunlar bunlar.
bende cahilim hocam o zaman. Ama çok bilmem gereken birşey değil miş ki bilmiyorum. Sanırım üniversite öğrencilerinin bu konuyu bilmemesi pek cahil yapmaz adamı.
Olay bilip bilmemek değil böyle bir realiteye saçmalık şarlatanlık vs demek asıl cahillik budur.
hocam bunun neresi realite neresi sorgulanabilir ölçülebilir kanıtlanabilir
abi o zaman rüyayı da kanıtlayamazsın. Rüyayı yok mu sayalım yani ?
-
HolyOne bunu yazdı
Bu bio enerji nedir bana da anlatın yaw. Belli ki uzman arkadaşlar var, yanıtlayabilirler mi?
Depolanabilen birşey mi bu? Ölçü birimi nedir? voltla falan mı ölçülüyor
mesela toprağa basınca negatif enerjiyi vücuttan atıyormuşuz onun yerine prizin toprak kismini tutsam olmuyor mu?
Benim bildiğim o prizlerin topraklarıda gerçek anlamda toprağa bağlanıyor. Paratoner gibi düşün. Ama o küçücük şeyler yapılan topraklama ile vücudunun tamamının toprağa değerek nötrlemek aynı sürede olamaz zira vücudumuz tam iletken değil.
-
golgi bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıDrKill bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
bio-enerji meditasyon konularına bi çalış hacım senin gibi bir üniversite öğrencisine yakışmayan cahilce yaklaşımlar bunlar bunlar.
bende cahilim hocam o zaman. Ama çok bilmem gereken birşey değil miş ki bilmiyorum. Sanırım üniversite öğrencilerinin bu konuyu bilmemesi pek cahil yapmaz adamı.
Olay bilip bilmemek değil böyle bir realiteye saçmalık şarlatanlık vs demek asıl cahillik budur.
ben aşırı saçma buluyorum ve moda oyuncak olarak görüyorum öncelikle onu söyleyeyim. ama meditasyonun beta dalgalarını nerdeyse sıfırlayıp alfa dalgalarını uçurduğuna yönelik akademik zımbırtılar vardı. meditasyon yapanları eegye bağlıyorlar falan..
onun dışında, reiki "evimdeki eşyaları şuna göre yerleştirdim gelsin pembe enerji köpükleri, kapıdan girip bacadan çıksın negatifler" tarzı olansa ona diyecek bir şeyim yok :D
-
izzmarit bunu yazdıgolgi bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıDrKill bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
ben aşırı saçma buluyorum ve moda oyuncak olarak görüyorum öncelikle onu söyleyeyim. ama meditasyonun beta dalgalarını nerdeyse sıfırlayıp alfa dalgalarını uçurduğuna yönelik akademik zımbırtılar vardı. meditasyon yapanları eegye bağlıyorlar falan..
onun dışında, reiki "evimdeki eşyaları şuna göre yerleştirdim gelsin pembe enerji köpükleri, kapıdan girip bacadan çıksın negatifler" tarzı olansa ona diyecek bir şeyim yok :D
en son dediğin fenkşui yavrucum onunla reikinin alakası yok :)
-
KaRaKuLe bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
... reiki "evimdeki eşyaları şuna göre yerleştirdim gelsin pembe enerji köpükleri, kapıdan girip bacadan çıksın negatifler" tarzı olansa ona diyecek bir şeyim yok :D
dediğin fenkşui yavrucum onunla reikinin alakası yok :)
heum. düz insanım nebilym benim meditasyonum bira sohbet müzik (:
-
Angarya bir mevzu.Zenginlerin para bolluğundan ne yapacağını şaşırmasından dolayı ortaya çıkmış garip gureba akımlar bunlar.Yok feng shui yok reiki vs. vs. Şimdi gelir zekanın biri yok reiki yüzyıllardır var vs. muhabbeti yapar ama bu tatava akımların ünlenmesinin sebebi tamamiyle zengin ve işi gücü olmayan ev kadınlarını söğüşlemek içindir.Ha cinci hocaya gitmişin ha reikiye hiçbir farkı yok.
-
bunu yapıp huzur arayacağına karılara avon sat onla huzur bul, olmadı ticari zekanı geliştirirsin.
-
Aklıma takıldı; Eğer gerçekten saçma ise ve sen buna zaman ayırıyorsan senin yaptığın bence reikiden daha saçma geldi bana çünkü şu b*ktan hayat gerçekten kısa.
-
Bugün elini veren yarın kolunu verir. Birini ellemek istiyorsan reiki falan boş iş, ben senden hoşlandım de yemeğe çıkar, biraz için verecekse zaten verir. Reikiymiş raikiymiş geçiceksiniz bunları, ha bir de köpek besleyebilirsiniz.