Ortalıkta Gezen Reiki Üstatları (?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bu bio enerji nedir bana da anlatın yaw. Belli ki uzman arkadaşlar var, yanıtlayabilirler mi?

Depolanabilen birşey mi bu? Ölçü birimi nedir? voltla falan mı ölçülüyor

mesela toprağa basınca negatif enerjiyi vücuttan atıyormuşuz onun yerine prizin toprak kismini tutsam olmuyor mu?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    golgi bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

bio-enerji meditasyon konularına bi çalış hacım senin gibi bir üniversite öğrencisine yakışmayan cahilce yaklaşımlar bunlar bunlar.

bende cahilim hocam o zaman. Ama çok bilmem gereken birşey değil miş ki bilmiyorum. Sanırım üniversite öğrencilerinin bu konuyu bilmemesi pek cahil yapmaz adamı.

Olay bilip bilmemek değil böyle bir realiteye saçmalık şarlatanlık vs demek asıl cahillik budur.

hocam bunun neresi realite neresi sorgulanabilir ölçülebilir kanıtlanabilir 

abi o zaman rüyayı da kanıtlayamazsın. Rüyayı yok mu sayalım yani ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bu bio enerji nedir bana da anlatın yaw. Belli ki uzman arkadaşlar var, yanıtlayabilirler mi?

Depolanabilen birşey mi bu? Ölçü birimi nedir? voltla falan mı ölçülüyor

mesela toprağa basınca negatif enerjiyi vücuttan atıyormuşuz onun yerine prizin toprak kismini tutsam olmuyor mu?

Benim bildiğim o prizlerin topraklarıda gerçek anlamda toprağa bağlanıyor. Paratoner gibi düşün. Ama o küçücük şeyler yapılan topraklama ile vücudunun tamamının toprağa değerek nötrlemek aynı sürede olamaz zira vücudumuz tam iletken değil.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    golgi bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

bio-enerji meditasyon konularına bi çalış hacım senin gibi bir üniversite öğrencisine yakışmayan cahilce yaklaşımlar bunlar bunlar.

bende cahilim hocam o zaman. Ama çok bilmem gereken birşey değil miş ki bilmiyorum. Sanırım üniversite öğrencilerinin bu konuyu bilmemesi pek cahil yapmaz adamı.

Olay bilip bilmemek değil böyle bir realiteye saçmalık şarlatanlık vs demek asıl cahillik budur.

ben aşırı saçma buluyorum ve moda oyuncak olarak görüyorum öncelikle onu söyleyeyim. ama meditasyonun beta dalgalarını nerdeyse sıfırlayıp alfa dalgalarını uçurduğuna yönelik akademik zımbırtılar vardı. meditasyon yapanları eegye bağlıyorlar falan..

onun dışında, reiki "evimdeki eşyaları şuna göre yerleştirdim gelsin pembe enerji köpükleri, kapıdan girip bacadan çıksın negatifler" tarzı olansa ona diyecek bir şeyim yok :D

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    golgi bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

ben aşırı saçma buluyorum ve moda oyuncak olarak görüyorum öncelikle onu söyleyeyim. ama meditasyonun beta dalgalarını nerdeyse sıfırlayıp alfa dalgalarını uçurduğuna yönelik akademik zımbırtılar vardı. meditasyon yapanları eegye bağlıyorlar falan..

onun dışında, reiki "evimdeki eşyaları şuna göre yerleştirdim gelsin pembe enerji köpükleri, kapıdan girip bacadan çıksın negatifler" tarzı olansa ona diyecek bir şeyim yok :D

en son dediğin fenkşui yavrucum onunla reikinin alakası yok :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    KaRaKuLe bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

... reiki "evimdeki eşyaları şuna göre yerleştirdim gelsin pembe enerji köpükleri, kapıdan girip bacadan çıksın negatifler" tarzı olansa ona diyecek bir şeyim yok :D

dediğin fenkşui yavrucum onunla reikinin alakası yok :)

heum. düz insanım nebilym benim meditasyonum bira sohbet müzik (:

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Angarya bir mevzu.Zenginlerin para bolluğundan ne yapacağını şaşırmasından dolayı ortaya çıkmış garip gureba akımlar bunlar.Yok feng shui yok reiki vs. vs. Şimdi gelir zekanın biri yok reiki yüzyıllardır var vs. muhabbeti yapar ama bu tatava akımların ünlenmesinin sebebi tamamiyle zengin ve işi gücü olmayan ev kadınlarını söğüşlemek içindir.Ha cinci hocaya gitmişin ha reikiye hiçbir farkı yok.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

bunu yapıp huzur arayacağına karılara avon sat onla huzur bul, olmadı ticari zekanı geliştirirsin.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Aklıma takıldı; Eğer gerçekten saçma ise ve sen buna zaman ayırıyorsan senin yaptığın bence reikiden daha saçma geldi bana çünkü şu b*ktan hayat gerçekten kısa.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bugün elini veren yarın kolunu verir. Birini ellemek istiyorsan reiki falan boş iş, ben senden hoşlandım de yemeğe çıkar, biraz için verecekse zaten verir. Reikiymiş raikiymiş geçiceksiniz bunları, ha bir de köpek besleyebilirsiniz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 3722 Toplam Mesaj: 29