Örümceğin Yaptığına Bakın (+16)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ama şu war bu resimler fake olsa bile gerçekten insan wücudunu bu hale getiren canlılar mewcut kurbağ cinslerinde bile war insana bi kaç dakka ömür tanıolar

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

MMB bunu yazdı:
    -----------------------------

niye en başta tedaviyle uğraşmayıp resmini çekmişler :|

daha  önce böyle bi vakayla karsılaşmadılarsa fotoğraf çekmeleri doğal hocam... ayrıca ben bu resimleri 8. sınıftayken görmüştüm çok eski bi olay :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

bu örümceğin akrabası izmir karabauarun yol kavşağında var iki cocuk öldü geçen yıllar aynı buna benziyor biraz ufak

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

örümcek ıssırınca böylemi olur yav sahte gibin duruyore.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek

Fake olduğunu sanmıyorum. Örümceğin adı camel spider. Türkiye'de de varmış. Sarı Ömer.

Akıl verme para ver a.q.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Dokuların tahribine neden olan bu tarz örümcekler var. bunlari ögrendikten sonra gelde rahat rahat uyu yada yasa, köpekten korkmazsın artik bir böcek veya örümcek ısırdıgında kuyrugu titretecem mi diye düşünnür durursun :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

bunlar feyk gibim hoca :|

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Bu konudan 1,5 - 2 sene oncede acılmıstı :) yanlıs hatırlamıyorsam gercekti..orda da tartışılmıştı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

son 2 mesajdan bariz belli fake olduğu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:

Bu konudan 1,5 - 2 sene oncede acılmıstı :) yanlıs hatırlamıyorsam gercekti..orda da tartışılmıştı.

Haklısın hocam  örümcek doğruydu ...Yahni fake değil başka resimler falanda eklenmişti hatta...

Toplam Hit: 4549 Toplam Mesaj: 26