Örümceğin Yaptığına Bakın (+16)
-
ama şu war bu resimler fake olsa bile gerçekten insan wücudunu bu hale getiren canlılar mewcut kurbağ cinslerinde bile war insana bi kaç dakka ömür tanıolar
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
niye en başta tedaviyle uğraşmayıp resmini çekmişler :|
-----------------------------daha önce böyle bi vakayla karsılaşmadılarsa fotoğraf çekmeleri doğal hocam... ayrıca ben bu resimleri 8. sınıftayken görmüştüm çok eski bi olay :)
-
bu örümceğin akrabası izmir karabauarun yol kavşağında var iki cocuk öldü geçen yıllar aynı buna benziyor biraz ufak
-
örümcek ıssırınca böylemi olur yav sahte gibin duruyore.
-
Fake olduğunu sanmıyorum. Örümceğin adı camel spider. Türkiye'de de varmış. Sarı Ömer.
-
Dokuların tahribine neden olan bu tarz örümcekler var. bunlari ögrendikten sonra gelde rahat rahat uyu yada yasa, köpekten korkmazsın artik bir böcek veya örümcek ısırdıgında kuyrugu titretecem mi diye düşünnür durursun :P
-
bunlar feyk gibim hoca :|
-
Bu konudan 1,5 - 2 sene oncede acılmıstı :) yanlıs hatırlamıyorsam gercekti..orda da tartışılmıştı.
-
son 2 mesajdan bariz belli fake olduğu
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Bu konudan 1,5 - 2 sene oncede acılmıstı :) yanlıs hatırlamıyorsam gercekti..orda da tartışılmıştı.
-----------------------------Haklısın hocam örümcek doğruydu ...Yahni fake değil başka resimler falanda eklenmişti hatta...