Örümcek Isırdı
-
köy değil nereden geldi bilmiyorum, gidelim dese götürcemde birşey olmaz diye ısrar ediyo hala. parmağımda uyuşma var diyo gidelim diye ısrar edince geçti diyo, zehirli örümcek olabilir mi bu civarda onu düşünüyorum
-
Daha net fotograf cekebilir misin.Segestria florentina'ya benzettim ama emin degilim.
Bloom tarafından 03/Eki/14 00:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam böyle kavonoz gibi bir şey yok mu sok içine kapağınada ufak bi delik aç hava alsın.
-
Bloom bunu yazdı
Daha net fotograf cekebilir misin.Segestria florentina'ya benzettim ama emin degilim.
Herhangi bir yanma aci vs var mi ?
hocam resmi önce çekmişdim daha neti yok, sonrası var ama

acı yanma falan yokmuş ısırdığı kısımda hafif uyuşma olduğunu söylüyo
Webci58 tarafından 03/Eki/14 00:14 tarihinde düzenlenmiştir -
hala duruyorsun be birader. gitsenize acile. ne kadar ucuz caniniz var ya
-
mizahi bunu yazdı
hala duruyorsun be birader. gitsenize acile. ne kadar ucuz caniniz var ya
hocam dinlese o an alıp götürcemde yok demediğim şey kalmadı gitmem bişey hissederseö söylerim diyor. 1 saat kadar oldu şimdilik birşey yok bakalım
-
Türkiyede örümceklerden zarar gelmez diye bişey yok. Geçen gün haberde Erzurumda bi ciftciyi tarlada ısırmıstı örümcek adamın ayağı içeriden çürümeye baslamıstı. Allah korusun aynı sey olur demiyorum tbi ama riske girmeyin gidin hastaneye
-
yüksek ihtimalle bloomun dediği örümcek. parmağının fotoğrafını çekip koyabilirmisin?
-
Geçmiş olsun. Bi kaynak buldum bunların hiç birine benzemiyor. Ateşlenme bulantı yoksa zaten bişey yoktur.
Türkiyedeki zehirli örümcek türleri
Türkiyedeki zehirli örümcekler
Agelena labyrinthica
tüm anadoluda
Araneus diadematus
bütün bölgeler

Larinioides cornutus
iç anadolu marmara

Argipe lobata
dogu akdeniz, marmara,iç anadolu

mfatihbodur tarafından 03/Eki/14 00:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Resim net olaydı teşhis ederdik hocam ama korkacak bir durum yok.