folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Örümcek Isırdı

Örümcek Isırdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

sağolun arkadaşlar, Segestria florentina üzerinde duruyorum biraz ama bunun arka kısmı küçük baş kısmı büyüktü. ısırık sonrası acı yanma vs. oluyormuş hiçbiri yok 1 buçuk saat geçti. madem ikna edemedim sabahlamakta fayda var ateşi çıkar vs 

Frontend Dev.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pardon konuyu anlamadan yazmışım. çok geçmiş olsun. inş. bişey çıkmaz.

JahR tarafından 03/Eki/14 01:14 tarihinde düzenlenmiştir

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

hocam eğer iyi beslenememişse arka kısmı küçük olur.Diğer bir ihtimalse örümcek erkektir,erkekler zayıf olurlar çünkü.

Eğer farklı etkiler görülmeye başlarsa bulantı,kusma gibi,bi doktora gidin.örümceğide götürün.

Türkiye'de asıl korkulması gereken örümcek türleri Loxosceles türleridir,dikkat edin.

Bortubocek sever
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Bloom bunu yazdı

Daha net fotograf cekebilir misin.Segestria florentina'ya benzettim ama emin degilim.

Seg, de olabilir toplandığı için pek görülmüyor, filistatidae ailesinden de olabilir, titanoecidae kasasınıda andırıyor biraz.

Millet çok acayip ya, türkiye'yi geçin, dünya üzerinde zehirsiz örümcek türü 2-3 tanedir zaten.

Keliseral Fang'ı insanın naçiz derisinde iyi kullanamadıklarından pek sorun yok fakat bu olmayacak anlamına gelmez.

O masum gördüğünüz kedilerin bile, dişlerin ısırdıktan sonra küçük bir hayvanı öldürecek kadar bakteri var.

Milet acayip yahu, erkek deniz atının falan hamile kalabildiğini sanıyorlar, hamilelik başka zigot taşımak başka, dişi kopulasyon organı ile döllenmiş yumurtayı erkek denizatının kuluçkasına verir, 5 hafta erkek taşır.

Neyse demek istediğim herkes her şeyi hafife almasın, o makrofaj olmasa küt gidersin ağa, bir şeyleri hafife alan insanlara lafım meclis dışarıda olabilir öyle insan yoksa aramızda :)

Biliyorum ki tbt IQ'lar en az benimkinden yüksek, en düşüğünüz bensem 380 olarak ee sizde bayağa sağlamsınız yahu :D

Zeytun-i tarafından 03/Eki/14 00:52 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    Bloom bunu yazdı

hocam eğer iyi beslenememişse arka kısmı küçük olur.Diğer bir ihtimalse örümcek erkektir,erkekler zayıf olurlar çünkü.

Eğer farklı etkiler görülmeye başlarsa bulantı,kusma gibi,bi doktora gidin.örümceğide götürün.

Türkiye'de asıl korkulması gereken örümcek türleri Loxosceles türleridir,dikkat edin.

hocam Segestria florentina resimlerini gösterdim çok benziyomuş ona kesin o gibi bişey, araştırdım bu aylarda bu bölgelerde çok oluyomuş zaten. arada poşet vardı ısırırken bide hemen bıraktı yani tam ısıramamış allahtan. teşekkür ederim hepinize

Frontend Dev.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    Bloom bunu yazdı

Daha net fotograf cekebilir misin.Segestria florentina'ya benzettim ama emin degilim.

Seg, de olabilir toplandığı için pek görülmüyor, filistatidae ailesinden de olabilir, titanoecidae kasasınıda andırıyor biraz.

Millet çok acayip ya, türkiye'yi geçin, dünya üzerinde zehirsiz örümcek türü 2-3 tanedir zaten.

Keliseral Fang'ı insanın naçiz derisinde iyi kullanamadıklarından pek sorun yok fakat bu olmayacak anlamına gelmez.

O masum gördüğünüz kedilerin bile, dişlerin ısırdıktan sonra küçük bir hayvanı öldürecek kadar bakteri var.

Milet acayip yahu, erkek deniz atının falan hamile kalabildiğini sanıyorlar, hamilelik başka zigot taşımak başka, dişi kopulasyon organı ile döllenmiş yumurtayı erkek denizatının kuluçkasına verir, 5 hafta erkek taşır.

Neyse demek istediğim herkes her şeyi hafife almasın, o makrofaj olmasa küt gidersin ağa, bir şeyleri hafife alan insanlara lafım meclis dışarıda olabilir öyle insan yoksa aramızda :)

Biliyorum ki tbt IQ'lar en az benimkinden yüksek, en düşüğünüz bensem 380 olarak ee sizde bayağa sağlamsınız yahu :D

kedi salyası kullanılan sabunlardan daha sterilizatör

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 4942 Toplam Mesaj: 27