Osman Pamukoğlu Canlı Yayında Cevizkabuğunda...
-
Arkadaşlar öncelikle burada 200 mesaj almış ve binlerce "hit" görmüş bir konuyu hortlatmak istemedim çünkü eminim bu haberi oraya yazsam birçok insan faydalanamayacaktı...
Parti kuracağını açıklayan Emekli Paşa Osman Pamukoğlu, Hulki Cevizoğlu'nun sunduğu "Cevizkabuğu" programına katılıyor. Aynen aktarıyorum:
Yerel seçimler yaklaşırken siyaset hız kazanıyor... İktidar partisi AKP sessizce büyük hazırlık yaparken, diğer partiler ona yetişebilecek mi?..
Toplum AKP’ye alternatif ararken, yeni partileşme çabaları da sürüyor.. En son, Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu partisinin hazır olduğunu açıkladı.
“Hak ve Eşitlik Partisi”nin hedefi ne?.. “Yaşasın Vatan, Yaşasın Türk Milleti” sloganıyla yola çıkan Emekli Tümgeneral Pamukoğlu’nun partisi tutar mı?..
Osman Pamukoğlu’nun ekibinde kimler yer alıyor, kimlere kapı kapalı?.. Generalin partisinin diğerlerinden farkı ne olacak?.. Ab ve ABD’ye bakışı ne?.. Ekonomik sorunları ve toplumsal sıkıntıları nasıl çözmeyi planlıyor?..
Evdeki hesap çarşıya uyacak mı?..
Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, tüm soruları canlı yayında Ceviz Kabuğu’nda yanıtlıyor..
Ceviz Kabuğu 8 Ağustos Cuma, saat 22.00’de ART’de... -
oo sağolasın kaçırmamk lazım
-
NOT : ART'yi internet üzerinden, www.avrasya.tv adresini kullanarak canlı izleyebilirsiniz... Sizlere tavsiyem , program başlamadan yarım saat önceden bağlantıyı kurun... Yoğunluktan dolayı bazen sorun yaşanabiliyor...
-
yürü bre osman paşa izlemek lazım eywallah :)
-
teşekkürler dostum paşamı izleyeceğim :)
-
biliyodum zatende forumda açman iyi olmus Osman Paşa rulaz :)
-
UP
http://haber.avrasya.tv/s-canliyayin.html
-
d-smartta varmıdır art.
edit:97 deymiş buldum.
-
Babam gibi severim. Başbakan OSman Paşa..
-
İzliyordum, birden yayın kesildi ve bir daha da gelmedi... Neyse ara vermiş oldum... İyi Seyirler...
-
Siyasete girmesi için gaz veriyorlar ama inşallah siyasete girmez Osman Paşa.Bence onun yapabileceği bişey değil siyaset.