Osman Pamukoğlu Canlı Yayında Cevizkabuğunda...
-
partinin adı şimdilik hepar reklam arası yazayım dedim
fikir sahibi olmayanlar bi izlesin derim
-
hala sürüyo mu program? bende açılmıyo bi eklenti kurmak gerekiyo mu canlı izlemek için?
-
Ben izliyorumda paşam tutuk konuşuyor. parti hakkında henüz oturmayan şeyler var sanırım. cevizin saçma soruları cabası.
-
evet Osman paşa tam olarak kendini ve partisin anlatamıyor konuşmasında bi tutukluk var
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------
evet Osman paşa tam olarak kendini ve partisin anlatamıyor konuşmasında bi tutukluk var
-----------------------------malesef size katılıyorum:/
-
hocam programı izlemek için 11753 h 03000 frekansını aratın ordan güncel frekansla izleyin
tutuk konuşmaya gelince şu ana kadar tatmin edici epey sayılabilecek şeyler söyledi aslında
parti henüz 6 günlük tabii bunun bayağı bir ön çalışması da vardır ama partinin tüzüğü , projesi 20 gün sonra çıkacakmış çalışmalar da bitmeden konuşmak istemiyodur haklı olarak
ben kendi adıma Osman Pamukoğluna güveniyorum adaylığını öğrendiğimde de oyum bu adamındır dedim
ama kafamda herşey kesinleştikten sonra başkalarına bu adam bu işi yapar derim..
izleyebilen izlesin, kitaplarını okuyabilen okusun .
Yabana atılacak bir insan değil.
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------hocam programı izlemek için 11753 h 03000 frekansını aratın ordan güncel frekansla izleyin
tutuk konuşmaya gelince şu ana kadar tatmin edici epey sayılabilecek şeyler söyledi aslında
parti henüz 6 günlük tabii bunun bayağı bir ön çalışması da vardır ama partinin tüzüğü , projesi 20 gün sonra çıkacakmış çalışmalar da bitmeden konuşmak istemiyodur haklı olarak
ben kendi adıma Osman Pamukoğluna güveniyorum adaylığını öğrendiğimde de oyum bu adamındır dedim
ama kafamda herşey kesinleştikten sonra başkalarına bu adam bu işi yapar derim..
izleyebilen izlesin, kitaplarını okuyabilen okusun .
Yabana atılacak bir insan değil.
-----------------------------katılıyorum dostum. bir programa bakılarak değerlendirme yapmak haksızlık olur. kitaplarını okumak lazım önceki konuşmalarını dinlemek lazım.. herşeyden önemlisi yaptıklarına bakmak lazım.. bize konuşan siyasetçi değil icraat yapacak siyasetçi lazım artık..
-
zaten kötü demiyoruz hocam. tabi parti 6 günlük çok çok akıcı gitmemesi konuşmanın normal her soru da tereddüt normal. bazı sorularda hayır diyor ilkönce sonra ha evet felan diyor. bugün kafası iyide olabilir :D ama paşamıza güvenimiz sonsuz tabi.
-
paşamı daha önce hiç izlemediniz sanırım ? o zaten biraz tutuk konuşur,Bu onun genel bir hali zaten..
-
öncelik telefonlarda olmak üzere mesajlarda da kürt ve türban meselesi ortaya atılarak paşamıza çok yüklenildiğini düşünüyorum.
türban olayı oy kaybettirmeye yönelik bir soruydu çünkü her cevapta kusura bakmayın ama bok çukuru.
onun dışında diyarbakırlı birinin ortaya attığı kürt bağımsızlığı ve kürtçe sorunu vardı.bu ne saçma bir mantıktır ki hangi parti kürtçeyi serbest kılacağım demiş ki paşamıza bu soru yöneltildi onu da anlamış değilim.paşamız konuyu fazla uzatmayarak en iyi cevabı verdi.böyle bir şey mümkün olamaz dedi.bağımsızlık sorusununda sorulması çok saçma idi çünkü konuşmanın başından sonuna kadar sosyal hakları olan demokratik bir toplumdan bahsediyor paşamız.kürtçe dili nasıl olurda bağımsızlıkla bağdaştırırlar gerçekten anlam veremiyorum.sonuçta bir ülkeyi feth etmek istiyorsan önce dilinden başlarsın.biz ise paşamıza bu ülkeyi tekrardan ayaklandıracağına inandığımız için destek çıkıyoruz..
bunlar ve bir kaç şey dışında tarihi bir programdı.Paşamızın özgüvenine ve karakterine hayran kaldım.bu toplumu hiçbir etnik kökene bölmeden hareket edeceğinden kuşkum yok.sonuna kadar paşamızın arkasında olalım, destek çıkalım...
Yaşasın Vatan, Yaşasın Türk Milleti...edit: aynı yazıyı paşamıza gönül verenlerin kurdukları bir siteye de yazdım.fakat madem konusu burada da açıldı c/p yapayım dedim.saçma sapan sorularla paşamızı zor durumda bırakmaya çalıştılar.evet haklısınız fakat normal konuşmasında da bir tutukluk var paşamızın tek bu değil.fakat ister belgeseli olsun ister başka programlara çıktığında ki konuşması olsun hiç bu kadar tutukluk yaşamamıştı.hem siyaset dediğiniz şey kaleme dökülüp sonra söylenen sözlerdir.paşamızında kitapları binlerce sattıysa ki sattı demek ki iyi bir yazardır.dikkat çekmeyi de iyi biliyor demektir.programı izleyenler varsa arada ki laf oturtmalara dikkat etmişlerdir muhakkak.ve eklemek istiyorum hangi olay karşısında nasıl tepki vereceğini gayet iyi biliyor.bu programda da bunu kanıtladı.damarına çok bastılar.hatta aşırı abandılar bunun da etkisi var.biraz tutuklu konuşsa da iyi konuşuyor.haksız mıyım?ve bunu da eklemeden geçemicem.paşamızı ilk kez bu programda gülerken gördüm.ve sertliğinin yanı sıra güldüğünde gamzecikler saçıyor :)