Osman Pamukoğlundan Bir Hikaye .
-
Hürriyetle yaptığı bir röportaj sonunda anlattığı hikayeden bir kesit .
"derecik karakolu'nda bir gece karyolada uyuklamaya çalışırken başıma doğru büyük bir kan basıncı hissettim. o güne kadar hayatımda ne iğne bilirim, ne ilaç, ne hastalık. ayağa kalkıp duvara tutunarak kendimi yandaki uyduruk tuvalete zor attım. yüzümü yıkadım, geçer gibi oldu, sabah bir baktım ki alt ve üst çenelerimdeki sapasağlam dişler sallanıyor. idare edeyim diyorum ama konuşmada zorlanıyorum, kahvaltıya indik. kimse fark etmeden önümdeki tuzluğu bir peçetenin içine boşaltıp cebime koydum. şemdinli'ye gitsem dişçi bulurum ama, oradan ayrılacak saniyem yok. hemen yukarı çıkıp lavabo aynasının karşısında sallanan iki dişi elimle tutup çıkarttım. alt çenedekileri tuttum, bir türlü çıkmıyorlar. sen misin çıkmayan, komando bıçağımı baldıra bağlayan ipi çıkarttım, o da kalın geldi. kafaya koymuşum, o iş bitecek, ipi ortasından keserek incelttim. dişlere sıkıca bağlayıp hızla çektim, lavabo kan içinde kaldı. peçeteye boşattığım tuzu kanayan yaralara bastım, yıkadım yine bastım. sonra birkaç sigarayı parçalayıp tütünleri yerleştirdim ve masaya geri döndüm."
-------------------
kaynak : ekşisözlük
-
iyi yapmış
-
oha Bende f-16 nın kanadında uyuduM :P
-
Yaw bişey diyecem yanlış anlamayın.
Atatürk'ün sayısız kahramanlıkları başından geçtileri var. Neden o bi kitap yazıpta bunları anlatmadı? Ve ya birilerine niye kendi ağzından anlatmadı?
Bence gerçek kahramandı da ondan...
Bilmiyorum yani.
-
İt izi ile kurt izinin birbirine karsıtıgı bu günlerde bunların anlatılmaması hata.Millet anlasın kimin geçmişi şerefsizlikler ile dolu kimin geçmişi halka,vatana hizmet ile dolu.Birilerinin kafasının üzerinden mermi geçer digerinin karsına aldıgı ipek türban.Birinin elinde silah varken digerinin elinde okudugu şiirin yazılı oldugu kagıt.Kimse ATATÜRK olamaz herkesde bunun bilincinde.Ama cin olmadan adam çarpmaya iki kelime edemeden laf atmaya çalısırsa ATATÜRK'ü her lafa katıp aklı sıra histerik duygular yarattıgını sanıp bir şeyler söyledigini sanar.Artık şu keneften bozma agzınıza ATATÜRK'ün adını almayı bırakın.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Yaw bişey diyecem yanlış anlamayın.
Atatürk'ün sayısız kayramanlıkları başından geçtileri var. Neden o bi kitap yazıpta bunları anlatmadı? Ve ya birilerine niye kendi ağzından anlatmadı?
Bence gerçekkahramandı da ondan...
Bilmiyorum yani.
-----------------------------Acı bir çırpınış içinde gördüm seni hayırdır.
-
bu site de iyice osman fan sitesi oldu ha
-
şimdi bu olayı anlatarak neye wurgu yapmak istemiş acaba :|
benim mahalleden arkadaşım da askere gittiğinde uçaktan 2. sırada mantar paraşütle attılar
bizim arkadaş mahallede paraşüt mü görmüştü :| asker o parşütle ölse eğitim zaaiyatı diyorlar
gerektiğinde dişçiye inmeyecek yaraya tuz da basacak bostan korkuluğu olsun diye komutan yapmıyolar askere örnek olmak için yapıyolar ...
insanların kendini övmesi çok ilginç bıraksın halk onu övsün ...
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
bu site de iyice osman fan sitesi oldu ha
-----------------------------bu sitede çamura yatanlar artmaya başladı.
-
1) fan sitesi oldu demişler napalım sevmeyelim mi adamı? sevdiğimizi söylemeyelim mi? seviyoruz diye tahribata mı girmeyelim yoksa? sen söyle.
2) niye kendini övüyo diyolar. olayı anlatmış, övmek öyle olmaz, aslanlar gibi bastım çektim demiyo orda di mi? o yazının geçtiği kitabı ben de okudum hiç de kendini öven bi adam değil. hatta yaptığı kahramanlıkları gayet sıradan şeyler gibi anlatıyo çünkü onun için bunlar norma.
-
İşi olmayan ya askere laf atıyor, ya Atatürk'e laf atıyor .
Site osman pamuoğlu fanı olduysa SANANE ! . Beğenmiyosan girme topiğe kardeşim zorlamı okutuyoruz yazdıklarımızı.
Piton sana cevap verme gereği bile duymuyorum .