Osman Pamukoğlundan Bir Hikaye .
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Yaw bişey diyecem yanlış anlamayın.
Atatürk'ün sayısız kayramanlıkları başından geçtileri var. Neden o bi kitap yazıpta bunları anlatmadı? Ve ya birilerine niye kendi ağzından anlatmadı?
Bence gerçekkahramandı da ondan...
Bilmiyorum yani.
----------------------------Ulen atatürk zamanında kahramanlar gerçek kahramandı
şimdi senin zihniyetin sayesinde cakma kahramanlar ortaya cıktı
adam ne güzel kendini anlatıyor
gidipte Hikmet yazımı anlatacaktı.
-
bizim halkimizin 2 seyini anlamayacagim hicbir zaman.
1- gerekli gereksiz her b.ka muhalefet olmasina
2- gerekli gereksiz her b.ka bi kulp takmasina
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------
HaYVaN bunu yazdı:
Atatürk'ün sayısız kayramanlıkları başından geçtileri var. Neden o bi kitap yazıpta bunları anlatmadı? Ve ya birilerine niye kendi ağzından anlatmadı?
Bilmiyorum yani.
----------------------------Ulen atatürk zamanında kahramanlar gerçek kahramandı
-----------------------------Ulen? :|Neyse...
Osman pamukoğlu bakalım neler yapacak sadece bekleyip görmek gerekiyor...
-
Zorkaya neye bekliyosun ki?
Osman Pamukoğlu barajı aşıp meclise girerse bende eşek gibi şehrin ortasında anırmassam benden adisi yok :|
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------efrasyap bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Bilmiyorum yani.
-----------------------------Ulen? :|Neyse...
Osman pamukoğlu bakalım neler yapacak sadece bekleyip görmek gerekiyor...
Akpyide izlediniz ne gördünüz ayıptır sorması ? -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Zorkaya neye bekliyosun ki?
Osman Pamukoğlu barajı aşıp meclise girerse bende eşek gibi şehrin ortasında anırmassam benden adisi yok :|
-----------------------------İşte bende onu diyorum bazı iddialar vardır olmayacağını ispatlayamazsın ama bilirsin... Şu anda böyle senin anlattığın şekilde millete inandırmak imkansız benimde düşüncem seninkiyle aynı solda ve sağda oylar bölünecek diye düşnüyorum... Yani bekleyip görmekten başka öğrenme yolumuz yok...
@Juba Akp yi gördükte noldu demişsin... %46 oy aldı öyle veya böyle hırsız veya değil göz boyadı veya boyamadı sonuçta öyle... Hdi %46 değil barajı geçemeyenlerinde oyları ona eklenmiş denecek %37 olsun...
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bizim halkimizin 2 seyini anlamayacagim hicbir zaman.
1- gerekli gereksiz her b.ka muhalefet olmasina
2- gerekli gereksiz her b.ka bi kulp takmasina
her süper gövde gösterisi yapana helal olsun mu diyelimgel geç mi diyelim napalım :| gövde gösterisi yapmıyosa ne diye o açıklamayı yapıyo
ben acıların içinden geldim onu mu demek istiyo
eğer onu diyosa bu ülke senelerdir acılarla örnekleme gerek yok ;)
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Zorkaya neye bekliyosun ki?
-----------------------------İşte bende onu diyorum bazı iddialar vardır olmayacağını ispatlayamazsın ama bilirsin... Şu anda böyle senin anlattığın şekilde millete inandırmak imkansız benimde düşüncem seninkiyle aynı solda ve sağda oylar bölünecek diye düşnüyorum... Yani bekleyip görmekten başka öğrenme yolumuz yok...
@Juba Akp yi gördükte noldu demişsin... %46 oy aldı öyle veya böyle hırsız veya değil göz boyadı veya boyamadı sonuçta öyle... Hdi %46 değil barajı geçemeyenlerinde oyları ona eklenmiş denecek %37 olsun...
-----------------------------Kazık yedikçe tebessüm ediyorsunuz . Tebessüme devam edin . Üstünde yaşayacak bi vatanın olmadığı zamanda acaba tebessüm edebilecekmisiniz.